اموزش راه اندازی کسب کار اینترنتی و ایده های کسب کارمیلیونی با سرمایه کم راه اندازی کسب کار تلگرامی افزابش ممبر و ویو و ساخت برنامه های اندروید

اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

آمار سایت

نظرسنجی سایت

از چه طریق با سایت فرا کسب کار اشنا شدید؟

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

چگونه یک سهام خوب انتخاب کنیم


چگونه می‌توان یک سهم خوب در بورس خریداری کرد

تعریف سهم خوب برای هر یک از سه دسته سرمایه گذاران کوتاه مدت، بلند مدت و میان مدت متفاوت است؛ بنابراین قبل از انتخاب سهم باید به طور کاملا مشخص، معین کنید که می خواهید جزو کدام یک باشید. در واقع یک سهم می تواند برای هر یک از این سه دسته وضعیت متفاوتی داشت باشد، اما پس از آن که مشخص کردید، می خواهید جزو کدام دسته از سرمایه گذاران باشید، چند راه برای انتخاب سهم خواهید داشت.

1. خودتان به تحلیل بازار پرداخته و سهام مورد نظر را انتخاب کنید.

دو نوع تحلیل برای بازار وجود دارد که از طریق آن ها می توانید بهترین سهم ها را در بورس پیدا کنید:

* تحلیل بنیادی : به علم خواندن صورتحساب های سود و زیان، تزازنامه و صورت های مالی شرکت گفته می شود که معمولا چون کار سختی است، فقط افراد خاصی به آن علاقه دارند. همچنین استفاده از این گونه تحلیل ها تنها به درد سهام داران میان مدت و بلند مدت می خورد.

* تحلیل تکنیکال : تحلیل تکنیکال که به آن علم خواندن کردارهای قیمت نیز گفته می شود. یادگیری این گونه تحلیل ها آسان تر و رواج آن نیز بیشتر است. همچنین بیشترین استفاده را معامله گران کوتاه مدت از آن می برند. تحلیل تکنیکال بر پایه این اصل استوار است که رفتار قیمت ها متاثر از گذشته آن ها است.

به عنوان مثال اگر تغییرات قیمت یک سهم چندین بار به قیمت 100 تومان برسد و بالا برود، در صورت پایین آمدن قیمت تا 100 تومان، احتمال این که یک بار دیگر از قیمت 100 تومان قیمت ها پر شود و رشد کند، وجود دارد.

2. با استفاده از مشاور مالی سهام مورد نظر خود را انتخاب کنید.

امروزه افراد و سایت های بسیاری هستند که در ازای مبلغی حاضرند به شما سهم های خوبی را در زمان های خاصی پیشنهاد بدهند. در واقع داشتن مشاور خوب می تواند شما را از تمام مسائل مربوط به تحلیل ها آزاد کند. البته لازم به ذکر است هر چه قدر هم مشاور مالی شما خوب باشد، هیچ وقت جای داشتن اطلاعات تخصصی شما را نخواهد گرفت، بنابراین تا می توانید مهارت های خود را در تحلیل های تکنیکال و بنیادی افزایش دهید.

این نکته را نیز باید ذکر کرد که افزایش مهارت در بورس به آن معنی نیست که در حد یک استاد این دو نوع تحلیل را فرا بگیرید. اما این که دانش شما تا حدی باشد که بتوانید دلیل سهم های پیشنهادی مشاور خود را بفهمید لازم است.

3. از راهنمایی های کارگزاران برای انتخاب سهام استفاده کنید.

4. سهام صندوق های سرمایه گذاری را خریداری کنید.

* صندوق های سرمایه گذاری که عمدتا توسط کارگزاران رسمی بورس تاسیس می شود، تحت نظارت سازمان بورس و با مدیریت افراد متخصص، فعالیت کرده و مبالغی را که سرمایه گذاران در اختیار آن ها قرار می دهند، در سبد متنوعی از سهام و سایر اوراق بهادار سرمایه گذاری می کنند. خرید این صندوق ها دو مزیت دارد. یکی این که با خرید این صندوق ها دیگر نیاز نیست به طور مداوم قیمت سهام خود را زیر نظر داشته باشید و دیگر اینکه شما را از زحمت تحلیل کردن سهم ها رهایی می بخشد. البته با خرید سهام یک صندوق از سودهای غیر معمول بورس نیز باید چشم بپوشید.

5. خرید برگه های صندوق مشاع سرمایه گذاری

6. انتخاب سهام با اختیار معامله

چگونه می توان یک سهم خوب در بورس خریداری کرد
چگونه می توان یک سهم خوب در بورس خریداری کرد بهترین سهام برای خرید در حال حاضر و فردا

بهترین رو برای موفقیت در بورس به طور خلاصه چیست؟

روش هایی که در بورس برای کسب سود انتخاب می شود متفاوت هستند، اما انتخاب حالت کلی زیر بنا به تجربه بسیاری از فعالان موفق و با تجربه بورس بهترین شکلی است که می توان برای موفقیت در بورس از آن بهره برد.

* تحلیل بنیادی را تا اندازه ای یاد بگیرید که تفاوت بین شرکت خوب یا بد را متوجه شوید. به عنوان مثال بتوانید بفهمید پس از توافق هسته ای و برداشته شدن تحریم ها، شرکت های چه گروهی بیشترین منفعت را خواهند برد.

* از پیشنهادها و مشورت های یک مشاور خوب بهره ببرید. این مورد، مهمترین توصیه ای است که به شما می شود. افراد و شرکت های مطمئن بسیاری هستند که می توانید با خرید اشتراک آن ها، در زمان های مناسب، بهترین پیشنهادها را بگیرید.

* تحلیل تکنیکال را تا اندازه ای که بتوانید دلیل سهم های پیشنهادی سایت مشاور خود را متوجه شوید، یاد بگیرید.

* مشخص کنید چه قدر سود می خواهید تا از سهم خارج شوید. همچنین شما باید در هر شرایطی به آن وفادار باشید.

با توضیحاتی که داده شد ممکن است برای شما این سوال به وجود آید که وقتی می‌توان ارزش ذاتی یک سهم را محاسبه کرد، چطور سهام برخی شرکت‌ها ممکن است بیشتر یا کمتر از ارزش ذاتی خود معامله شوند؟! مگر این محاسبات را همه افراد نمی‌توانند انجام دهند؟!

پاسخ این سوال به نوعی در خود آن نهفته است!

اولا عواملی که بر قیمت سهام اثر می‌گذارند همواره در حال تغییر هستند. پس ارزش ذاتی سهام شرکت‌ها نیز دائما در حال تغییر بوده و کسانی که زودتر این تغییرات را تحلیل کرده و ارزش ذاتی سهم را ارزیابی کنند، موفق‌تر خواهند بود.
ثانیا، محاسبه ارزش ذاتی سهم تا حدود زیادی به نوع تحلیل سرمایه‌گذاران بستگی دارد. به این معنا که همواره اختلاف نظر میان سرمایه‌گذاران وجود دارد و در واقع همین اختلاف نظرات است که باعث می‌شود سهام شرکت‌های مختلف همواره در حال خرید و فروش باشد.

چگونه می توان یک سهم خوب در بورس خریداری کرد - بهترین سهام برای خرید در حال حاضر
چگونه می توان یک سهم خوب در بورس خریداری کرد – بهترین سهام برای خرید در حال حاضر

تحلیل بنیادی

همان طور که از اسم آن هم مشخص است تحلیل بنیادی یا تحلیل فاندامنتال با بررسی عوامل اصلی تاثیرگذار بر قیمت سهام شرکت به سرمایه‌گذار کمک می‌کند تا تشخیص دهد که آیا سرمایه‌گذاری در سهام مورد نظر مناسب است یا خیر.

در این روش، سرمایه‌گذار پس از بررسی و تحلیل عوامل اثر گذار بر قیمت سهام یک شرکت، ارزش واقعی یا در اصطلاح ارزش ذاتی این سهم را تعیین کرده و پس از مقایسه با قیمت فعلی (ارزش بازار) آن در بورس، اقدام به خرید یا فروش آن می‌نماید. در این صورت سه حالت ممکن است اتفاق بیفتد:

  • اگر با محاسباتی که سرمایه‌گذار انجام می‌دهد، ارزش واقعی سهم از قیمت فعلی آن بیشتر باشد، پس امکان دارد سهم رشد بیشتری داشته باشد تا به قیمت واقعی خود برسد. لذا این سهم برای خرید گزینه مناسبی است. مثلا فرض کنید قیمت هر سهم یک شرکت امروز ۲۰۰ تومان باشد، اگر ارزش ذاتی هر سهم این شرکت توسط سرمایه‌گذار ۳۰۰ تومان برآورد شود، خرید این سهم می‌تواند ۵۰% سود نصیب سرمایه‌گذار کند.
  • اما اگر ارزش واقعی سهم از ارزش بازار آن کمتر باشد، در واقع سهم گران است و نه تنها برای خرید مناسب نیست، بلکه اگر سرمایه‌گذار چنین سهمی را در اختیار داشته باشد، بهتر است آن را بفروشد.
  • در صورتی که ارزش ذاتی سهم با ارزش بازار آن برابر باشد، بنابراین قیمت آن منصفانه بوده و خرید و فروش آن سودی را در پی نخواهد داشت.
فیلم آموزش تحلیل تکنیکال با نیما ازادی

تحلیل تکنیکال

روش دوم تجزیه و تحلیل سهام در بورس، روش تحلیل تکنیکال است که به آن تحلیل فنی نیز می‌گویند. در این روش سرمایه‌گذاران با بررسی روند نوسانات قیمت یک سهم در گذشته سعی بر پیش‌بینی قیمت آن در آینده دارند. سرمایه‌گذارانی که از این روش استفاده می‌کنند، اغلب با استفاده از روش‌های ریاضی و نمودارها، روند نوسانات قیمت را پیش‌بینی می‌کنند. لذا تحلیل تکنیکال در واقع بر اساس پیش‌بینی قیمت سهم در آینده استوار است.

همانند آن چه در تحلیل بنیادی گفته شد، در صورتی که تحلیل تکنیکال نشان‌دهنده افزایش احتمالی قیمت سهم باشد، سرمایه‌گذاران نسبت به خرید آن سهم اقدام اقدام خواهند کرد. اما اگر نمودارها بیانگر کاهش قیمت سهم در آینده باشند، خرید این سهم دیگر توجیهی نداشته و یا اگر سرمایه‌گذای آن را در سبد سهام خود داشته باشد، بهتر است که آن را به فروش برساند.

تحلیلگران تکنیکال یا تکنیکالیست‌ها معتقدند از آن جا که بورس یک بازار هوشمند است و قیمت سهام در این بازار بر اثر تغییر در عوامل مختلف تغییر می‌کند، بنابراین قیمت سهم خود به تنهایی می‌تواند بیانگر میزان تاثیر این عوامل باشد، در نتیجه نیازی نیست سرمایه‌گذار به صورت مستقل قیمت سهام (ارزش ذاتی) را محاسبه کند و فقط کافی است روند نوسانات گذشته قیمت سهم را بررسی کرده و قیمت سهم را براساس گذشته آن پیش‌بینی نماید.

چگونه می توان یک سهم خوب در بورس خریداری کرد - بهترین سهام برای خرید در حال حاضر

کدام روش؟!!؟!

تا به این جا به طور کلی با دو روش اصلی تحلیل سهام در بازار سرمایه آشنا شدیم. اما به نظر شما کدام یک می‌تواند در انتخاب سهام خوب موثرتر باشد و ما را به نتیجه دلخواه کسب و کارمان در بورس برساند؟! این سوالی است که از زمان‌های گذشته همواره بین تحلیلگران و فعالان این بازار وجود داشته است….

اما مدلی که ما به شما توصیه می‌کنیم، استفاده از روش ترکیبی است. شما می‌توانید با توجه به علایق خود و مطالعاتی که برای آشنایی بیشتر با این روش‌ها انجام می‌دهید، و همچنین سلیقه شخصیتان، یکی از این دو روش را مبنای اصلی تحلیل‌های خود قرار دهید، اما نه به این معنا که در مورد روش دیگر هیچ اطلاعاتی نداشته باشید. قطعا برای این که سرمایه‌گذاری شما کمترین ریسک را داشته و بیشترین بازدهی‌ها را نصیب شما کند، می‌بایست در مورد روش دوم نیز اطلاعات مختصر و مفیدی داشته باشید تا در مواقع لازم بتوانید از تحلیل‌های افراد خبره در این حوزه هم استفاده کنید و به راحتی سهام خوب را انتخاب نمایید.

چکیده مطلب:

چگونه یک سهام خوب انتخاب کنیم ؟! این سوالی بود که از ابتدای این مقاله به دنبال یافتن پاسخ مناسب برای آن بودیم. احتمالا شما هم تا کنون پاسخ این سوال را فهمیده‌اید…

در بازار سرمایه یا همان بورس دو روش اصلی برای انتخاب سهام خوب و سودآور وجود دارد. تقریبا همه تحلیلگران و سرمایه‌گذاران این حوزه، نه تنها فقط در ایران بلکه در سایر کشورها نیز از این دو روش استفاده می‌کنند. هر کدام از این روش‌ها ویژگی‌های خاص خود را دارند که در مقالات دیگر سایت می‌توانید به صورت مفصل با آن‌ها آشنا شوید. قطعا آموزش بورس برای شما که تازه وارد این حوزه شده‌اید امری ضروری است!

اموزش مبانی بورس تهران

چگونه یک سهام خوب انتخاب کنیم
انتشار : ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹

بهتیرین بروکر فارکس برای ایرانیان


شروع کار در بازار فارکس آسان است.

یکی از بهترین بروکرها  برای فارکسبرای ایرانیان سایت الپاری میباشد 

آلپاری از جمله با سابقه ترین بروکر های جهان میباشد که بیش از 20 سال سابقه فعالیت در بازارهای فارکس را دارد و تفریبا 5 سال میباشد که باینری آپشن را هم به خدمات خود اضافه کرده است ، در این مقاله آموزش ثبت نام در سایت آلپاری alpari را بصورت تصویری منتشر کرده ایم تا معامله گرانی که تمایل دارند در این بروکر معتبر و باسابقه حضور داشته باشند از این آموزش استفاده لازم را ببرند.

در سال 2014 آلپاری جایزه ققنوس طلایی را به دلیل انتخاب شدن بعنوان بهترین بروکر روسی دریافت نمود و میتوان دلیل همه گیر شدن فارکس در ایران را حضور آلپاری دانست از 14 سال قبل که این بروکر به ایرانی ها خدمات ارائه داد تا به حال بسیاری از ایرانی ها تجربه فارکس خود را ابتدا از بروکر alpari آغاز کردند.

میتوان به جرئت گفت این بروکر به ایرانی ها اهمیت بسیار زیادی میدهد و برای تریدرهای ایرانی تبار ارزش قائل میشود به طوری که پشتیبان فارسی را راه اندازی کرده و همچنین زبان سایت را به فارسی تغییر داده است تا بهترین رابط کاربری را برای ایرانی ها فراهم سازد .

هشدار: به هیچ عنوان به بروکرهایی که بتازگی وارد بازار ایران شدند اعتماد نکنیدو گول تبلیغات و بونوس هایی که میدهند را نخورید شاید برخی از آنها داخل کشور خودشان معتبر باشند ولی برای ایرانی ها قابل اعتماد نیستند چرا که براحتی میتوانند موجودی ایرانی ها را مسدود کنند و دست شما هم به هیچ جایی بند نیست ،تیم آموزشی ما در این سایت ، فقط آلپاری را معرفی کرده است به جهت اعتماد بسیاری که به آن داریم همچنین سابقه چندین ساله در همکاری با ایرانی ها و شهرت جهانی وریگولاتوری قدرتمندی که دارد.

برای ثبت نام در بروکر الپاری کلیک کنید 

 

 

بهتیرین بروکر فارکس برای ایرانیان
انتشار : ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۹

برچسب های مهم

فارکس چیست


فارکس چیست (Forex)؟

در اواخر دهه 1970 میلادی، پس از آنکه بسیاری از کشورها تصمیم گرفتند به وابستگی ارز خود به دلار امریکا و طلا پایان دهند، بازار مبادلات ارز خارجی و یا بازار (FOReign EXchange) بوجود آمد و این باعث ایجاد یک بازار بین المللی شد که در آن تبادل ارز با نرخ آزاد انجام می‌شد. امروزه فارکس (Forex)، بزرگترین بازار مالی در جهان است. مهم نیست شما چه شهری را برای زندگی و یا مسافرت انتخاب کرده‌اید، لندن و یا هر شهر دیگر؛ تا زمانیکه به اینترنت، یک ترمینال تجاری (نرم افزار مخصوص برای تجارت در بازار فارکس) و یک حساب در یک بروکر بازار فارکس دسترسی دارید، تمامی ابزارها و فرصت ها در بازار فارکس در دسترس شماست.

معامله‌گران چه کسانی هستند؟

معامله‌گران - افرادی هستند که در بازار فارکس معامله می‌کنند. تلاش می‌کنند پیش بینی کنند که نرخ ارز در چه جهتی تغییر خواهد کرد و معاملات خرید و یا فروش انجام می‌دهند. در نتیجه آنها با خرید ارز با قیمت ارزان و فروش آن با قیمت بالاتر در بازار فارکس (Forex) درآمد کسب می‌کنند. معامله‌گران هنگام تصمیم گیری تمامی عوامل مؤثر در تغییر روند نرخ ها را تجزیه و تحلیل می‌‌کنند. در بازار فارکس شما می‌توانید هم از طریق کاهش قیمت ارز و هم از طریق افزایش آن درآمد کسب کنید.

معامله در بازار ارز فارکس (Foreign Exchange) از کجا شروع کرد؟

ما به مبتدیان که اولین قدم‌های خود را در بازار Forex بر می‌دارند توصیه می‌کنیم از دوره‌های آموزشی ما استفاده کنند. با استفاده از دوره‌های آموزشی شما نه تنها اطلاعات اساسی در مورد بازار ارز (Foreign Exchange) بدست می‌آورید، بلکه از تکرار اشتباهات رایج برای معامله گران مبتدی جلوگیری خواهید کرد.

در موسسه آموزشی تجارت آلپاری شما نه تنها اطلاعات تئوری بدست می‌آورید، بلکه یاد می‌گیرید از این اطلاعات در معاملات در بازار Forex استفاده کنید. علاوه بر این شما با Money Management، چگونه احساسات خود را کنترل کنید، مزایای معاملات خودکار در بازار فارکس و خیل موارد دیگر آشنا خواهید شد. دوره‌های آموزشی را می‌توانید به صورت آنلاین از هر نقطه جهان بگذرانید.

سرویس‌های تجزیه و تحلیل مالی روزانه، اخبار و ایده‌های تجاری آماده و همچنین خدمات تجزیه و تحلیل رایگان در سایت آلپاری به شما کمک خواهند کرد برای معامله در بازار فارکس تصمیمات صحیحی بگیرید.

معامله در بازار ارز فارکس (Foreign Exchange) از کجا شروع کرد؟

  • افتتاح حساب

    اگر شما تا بحال در بازار فارکس کار نکرده اید، شما می‌توانید از ایران با استفاده از حساب‌های آموزشی و وجه مجازی با تمام امکانات بازار ارز Forex آشنا شوید. با این روش شما می‌توانید بازار Forex را از «داخل» یاد بگیرید و استراتژی معاملات خود را طراحی کنید. استراتژی‌های آماده برای معاملات کار معامله‌گران مبتدی در بازار فارکس را آسان می‌سازد. شما همیشه می‌توانید از راه حل‌های آماده استفاده کنید و با نظرات تریدرها در مورد این راه حل‌ها آشنا شوید.

  • پلتفرم تجاری را دانلود کنید

    پس از افتتاح حساب – آموزشی و یا تجاری – شما باید نرم افزار تخصصی – ترمینال تجاری که در آن شما در بازار فارکس کار خواهید کرد را دانلود کنید. در این نرم افزار شما می‌توانید نرخ تبدیل ارز را پیگیری کرده معامله باز کرده و ببندید و اخبار مالی را پیگیری کنید. برای آسان سازی کار هم ترمینال‌ها برای کامپیوتر و هم برای موبایل ارائه می‌شوند.

  • به حساب خود وجه واریز کرده و کار در بازار فارکس را شروع کنید

    شما می‌توانید کار در بازار ارز Forex را  با هرمقدار بودجه در حساب شروع کنید. اگر شما می خواهید کار با حساب‌های تجاری را با ریسک کم امتحان کنید. به حساب nano.mt4 که ارز پایه آنها سنت دلار امریکا و سنت یورو می‌باشد، توجه کنید.

  • برای اموزش صفر تا صد فارکس میتوانبد از صفحه زیر دیدن فرمایید
  • کلید کنید 

فارکس چیست
انتشار : ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۹

برچسب های مهم

موفق ترین کسب کار های اینترنتی جهان


وبسایت فراکسب و کار: معمولا وقتی صبح ها از خواب بیدار می شویم، کمی در تختخواب غلت می زنیم، بعد خودمان را کش می دهیم، روی لبه تخت می نشینیم و به این فکر می کنیم که باز هم صبح شده و باید سر کار برویم!

شاید کل این فرایند بیشتر از دو دقیقه زمان نبرد، اما در همین حین که ما سرگرم کلنجار رفتن با خود برای بلند شدن از تختخواب هستیم، سایت آمازون 120 هزار دلار درآمد کسب کرده است!

گوگل، یاهو، فیس بوک و آمازون نام های معروف و معتبری در دنیای اینترنت به شمار می روند. شرکت هایی که معمولا کمتر از 20 سال عمر دارند اما بدون در اختیار داشتن سرمایه های کلان، معدن و چاه نفت به درآمدهای میلیاردی رسیده اند.

جهان مجازی اینترنت دنیای انسان های خلاق، باهوش و با استعداد است، کسانی که می توانند از چند خط کد برنامه نویسی میلیون ها درآمد کسب کنند اما در بین تمام این نام های بزرگ، پول سازترین های اینترنت کدام ها هستند و پول خود را از کجا به دست می آورند؟ در ادامه 10 سایت پول ساز برتر جهان در سال 2017 را به شما معرفی می کنیم.

آمازون:

سالانه 34/204/000/000 دلار، هر ثانیه 1084 دلار


آمازون (Amazon)، سایتی که در سال 1994 افتتاح شده است و هم اکنون حدود 34000 نفر کارمند در سراسر دنیا دارد، هنوز هم با اختلاف خیلی زیاد پردرآمدترین فروشنده آنلاین است و در بین تمام سایت های وب هم بالاترین درآمد را دارد.

معمولا هر نوع کالایی را که بخواهید می توانید در آمازون پیدا کنید و با توجه به نمایندگانی که در کشورهای گوناگونی مانند انگلستان، اتریش، ژاپن و چین دارد، دیگر نمی توان آمازون را صرفا فروشگاهی آنلاین دانست. در واقع آمازون رئیس خانواده بزرگی است که اعضای قدرتمندی همچون IMDB، Zappos، Lovefilm و Alexa دارد. بهترین فروشگاه اینترنتی بعد از آمازون، کمتر از یک چهارم آمازون درآمد دارد!



گوگل:

سالانه 29/321/000/000 دلار، هر ثانیه 929 دلار


گوگل کارش را دیرتر از رقیبانی مانند مایکروسافت و یاهو شروع کرد، اما در برابر آنها رشدی خیره کننده داشت. توانایی اصلی گوگل در ایجاد سریع سرویس های بسیار پرطرفداری مانند گوگل پلاس است تا به جنگ رقیبان بزرگی مانند فیس بوک برود.

گوگل دوست دارد در کار همه دخالت کند؛ شبکه اجتماعی برپا می کند، سیستم عامل می سازد و با برند خودش سخت افزارهای رایانه ای و الکترونیکی عرضه می کند. با این حال هنوز هم درصد خیلی زیادی از درآمد گوگل، از موتور جست و جوی این سایت به دست می آید و پس از آن، از راه تبلیغات گوناگون در سایت های زیرمجموعه اش.



eBay:

سالانه 9/156/000/000 دلار، هر ثانیه 290 دلار


سایت eBay که به عنوان بهترین جایگزین برای فروشگاه های آنلاین سنتی شناخته می شود، در سال 1995 توسط «پی یر امیدیار» ایجاد شد. در این سایت، هر کس می تواند کالاهای نو یا دست دوم یا محصولات تولیدی خود را مستقیما به خریداران نهایی عرضه کند و به فروش برساند.

سایت eBay برای اینکه در اینترنت بی رقیب باقی بماند، در 13 سال گذشته 35 شرکت را از صاحبانش خریده است که در این بین 6 حراجی آنلاین در آمریکا، کره جنوبی، هندوستان و فرانسه هم دیده می شود. به این ترتیب این سایت با اختلاف بسیار زیاد، بزرگترین حراجی آنلاین جهان شناخته می شود.



یاهو:

سالانه 6/324/000/000 دلار، هر ثانیه 200 دلار


یاهو 2 سال از گوگل بزرگتر است و خدمات بسیار بیشتری نسبت به گوگل ارایه می دهد. در واقع یاهو هنوز هم بزرگترین پرتال اینترنت به شمار می رود و درآمد هنگفتی هم دارد، با این حال می بینید که درآمد آن چقدر با گوگل فاصله دارد.

یاهو علاقه عجیبی دارد که همه جور سرویس اینترنتی ارایه دهد، به همین دلیل از سال 1995 (زمان تاسیس) تا به حال، بیش از 60 شرکت ریز و درشت را خریده است. در حالی که گوگل 82 درصد کل جست و جوهای وب را به خود اختصاص داده است، سهم یاهو فقط 6 درصد است. بنابراین واضح است که درآمد کلان یاهو برخلاف گوگل نه از جست و جو، بلکه از سرویس های بی شضمارش است.



علی بابا:

سالانه 3/557/600/000 دلار، هر ثانیه 176 دلار


علی بابا (Alibaba) با اختلاف زیاد برترین و پرطرفدارترین سایت (B2B) Business-to-Business دنیاست، مکانی که در آن صادرکنندگان و واردکنندگان از بیش از 240 کشور جهان، دور هم جمع شده اند. تخصص علی بابا، ایجاد ارتباط ساده بین خریداران و فروشندگان در سراسر جهان است.

در حالی که این سایت روی صادرات و واردات کلان تمرکز دارد، برادر کوچکش AliExpress مخصوص خرید و فروش های کوچکتر طراحی شده است. علی بابا 65 میلیون عضو در بیش از 240 کشور جهان دارد و دفترهای گوناگون آن در بیش از 70 نقطه از جهان فعال هستند. بی دلیل نیست که این سایت هم اکنون پیشروِ تجارت آنلاین کالا در جهان به شمار می رود.



Expedia, Inc:

سالانه 3/348/000/000 دلار، هر ثانیه 106 دلار


این سایت در سال 1996 به عنوان یکی از بخش های جانبی مایکروسافت آغاز به کار کرد و به مرور و با در اختیار گرفتن سایت های بسیار معتبر و پرطرفدار سیر و سفر، مانند Hotels.com و Tripadvisor، به موفق ترین سایت در زمینه صنعت گردشگری و سفر بدل شد.

یکی از برزگترین منابع درآمد این سایت، شبکه Affiliate آن است که به هزاران سایت کوچکتر امکان می دهد خدمات Expedia را بفروشند و سهمی از فروش به دست آورند. این سایت در طی بیش از 15 سال فعالیت خود، به نخستین مکان کاربران اینترنت برای تهیه کردن موارد مورد نیاز برای سفر (مانند رزروکردن هتل، گرفتن بلیت هواپیما و ...) بدل شده است و موفق ترین سایت در زمینه صنعت سیر و سفر نیز به شمار می رود.



Priceline:

سالانه 3/072/240/000 دلار، هر ثانیه 97 دلار


کار اصلی Priceline، که دومین سایت موفق در صنعت سیر و سفر محسوب می شود، ساده سازی در فروش بلیت هواپیما، رزرو هتل، کرایه کردن ماشین، بسته های مسافرتی و سفرهای دریایی است.شهرت اصلی این سایت به دلیل سیستم «قیمتت را بگو» است.

در این سیستم، مسافر قیمت، سطح سرویس و مکان مورد نظر را به سایت اعلام می کند اما هیچ کنترلی روی مواردی مانند هتل محل اقامت یا برنامه سفرش ندارد وتمام اینها پس از به پایان رسیدن خرید فاش می شود و کاربر امکان پس دادن موارد خریداری شده را ندارد! به نظر عجیب و غیرمنطقی می آید، با این حال این سایت با همین سیستم خود شهرت بسیاری پیدا کرده و درآمد کلانی هم دارد.



AOL:

سالانه 2/417/000/000 دلار، هر ثانیه 77 دلار


یکی از قدیمی ترین سرویس های اینترنت است که در سال 1991، با نام America Online کارش را شروع کرد و در سال 2006 به نام AOL تغییر نام داد. شهرت اصلی AOL به دلیل مجموعه نرم افزارهای آنلاین آن است، نرم افزارهایی که در زمان اوج AOL، بیش از 30 میلیون کاربر برای دسترسی به خدمات گوناگون اینترنت از آنها استفاده می کردند.

گرچه AOL هنوز هم جزو پولسازترین سایت های اینترنت است اما اگر درآمد این شرکت در سال 2010 را با درآمد سال 2006 آن مقایسه کنید می بینید که در حال حاضر درآمد شرکت به یک سوم رسیده است و این روند نزولی همچنان ادامه دارد. مشکل اصلی AOL نرم افزارهای از مد افتاده اش است که نتوانسته اند پا به پای پیشرفت های سریع دنیای مجازی پیش بروند.



NetFlix:

سالانه 2/160/000/000 دلار، هر ثانیه 68 دلار


کار اصلی این سایت، کرایه دادن فیلم است. سایت NetFlix کارش را در سال 1997 شروع کرد و کاربران سایت می توانند با خرید اشتراک، فیلم های جدید و قدیمی را به شکل استریم یا کرایه کردن DVD، تماشا کنند. به لطف درآمد فراوان این سایت در آمریکا و البته پیشرفت فناوری های اینترنت، NetFlix اکنون خدمات خود را در سراسر جهان ارایه می دهد.

کاربران سایت با پرداخت حق اشتراک، بر اساس نوع اشتراک خریداری شده، می توانند چند فیلم را تا هر زمان که بخواهند از سایت دریافت کنند و پیش خود نگه دارند. بعد از پس دادن فیلم ها می توانند به همان تعداد فیلم جدید دریافت کنند. دلیل اصلی محبوبیت NetFlix همین سیستم اشتراکی آن است.



فیس بوک:

سالانه 2/000/000/000 دلار، هر ثانیه 63 دلار


پر سروصداترین سایت سال های اخیر، جوان ترین شرکت در میان فهرست پول سازهای اینترنت است، سایتی که حتی از روی داستان زندگی موسس اش فیلم هم ساخته اند! فیس بوک در سال 2004 افتتاح شد و اکنون 750 میلیون عضو فعال از سراسر دنیا دارد.

مارک زاکربرگ، صاحب فیس بود، اکنون جوان ترین میلیاردر دنیاست و هیچ حرکتش از دید دوربین های خبرنگاران مخفی نمی ماند. بیش از 80 درصد درآمد فیس بوک از راه تبلیغات است و جالب اینجاست که بیش از 10 درصد درآمدش هم از طریق بازی های فراوان شرکت Zynga در فیس بوک تامین می شود. باید دید با وجود مشکلات و جنگ های حقوقی فراوان فیس بوک و رقیبان سرسخت، آیا این سایت می تواند به روند موفقیت آمیز خود ادامه دهد یا خیر.
 

موفق ترین کسب کار های اینترنتی جهان
انتشار : ۱۸ فروردین ۱۳۹۷

کسب درامد اینترنتی در خواب


کامپیوتر و در موازات آن اینترنت باعث بوجود آمدن بستری گردید که محل کار و کسب درآمد نیاز به مکان خاصی نداشته باشد . کسب و کارها ناگزیر از شکل سنتی به شکل جدید و آنلاین گرایش پیدا میکنند . برای نمونه زمانی برای تجارت در بورس بایستی در کارگزاری یا در تالار بورس شخصا حضور پیدا میکردیم ولی اکنون با یک کامپیوتر یا تبلت و یک خط اینترنت به راحتی قادر به دیدن لحظه ای قیمت ها و ثبت سفارش و فروش و در نتیجه کسب درآمد هستیم .

کسب درامد اینترنتی حتی در خواب

یا فروشگاه ها از شکل سنتی خارج شده اند و اکنون میتوانیم بصورت ۲۴ ساعته اکثر کالاها را بدون خروج از منزل از طریق اینترنت و سایت فروشگاهی سفارش داده و درب منزل تحویل بگیریم .

در رابطه با راه اندازی کسب و کارهای سنتی در بستر اینترنت و تبدیل آن به کسب و کار اینترنتی و یا ارائه خدمات در اینترنت و در نهایت کسب درآمد از این شغل نسبتا جدید بایستی نکاتی کلیدی رعایت و پیاده سازی شود . در صورت رعایت کردن این موارد کسب و کار شما میتواند حتی در خواب نیز برای شما سود دهی داشته باشد .

آیا کسب درآمد اینترنتی در خواب ممکن است ؟

آیا به نظر شما واقعا چنین چیزی امکان پذیر است؟

پاسخ به سوالات بالا بله است . ولی همانگونه که گفتیم نکاتی وجود دارد که بایستی رعایت شود . در این مقاله قصد داریم به توضیح در رابطه با این نکات بپردازیم

۱- تولید محتوا

تولید محتوا

در نظر گوگل و سایر موتورهای جستجو محتوا و مطلب به روز و جدید پادشاست Content is king.این یک واقعیت است که اگر نتوانیم محتوای جدیدی تولید کنیم عملا در کسب و کارهای اینترنتی با شکست مواجه میشویم . در واقع یکی از معیار های اصلی گوگل برای رتبه دهی به سایت ها میزان محتوای اختصاصی است که در سایت مشاهده می کند.با تولید محتوای ارزشمند می توانید مخاطبان هدف خود را به صورت کاملا رایگان به کسب و کار خود هدایت کنید و بازدید کننده خود را افزایش دهید . در نظر داشته باشید محتوایی که به درد بازدید کنندگان بخورد قطعا اعتماد آنها را جلب میکند و اعتماد بازدید کننده باعث میشود محصولات شما مورد توجه قرار گرفته و در صورت خرید باعث کسب درآمد شما شود . برای مثال اگر شما در حوزه پوشاک چرم فعالیت دارید و قصد دارید کسب و کار اینترنتی خود را راه اندازی کنید بایستی اطلاعات خوبی در زمینه پوشاک چرمی داشته باشید و همچنین نویسنده خوبی نیز در این زمینه باشید . باید بتوانید مطالب در مورد چرم ، پوشاک چرمی ، مزایای آن و … بنویسید .

فرض بر این است شما فروشگاه اینترنتی محصولات چرمی دارید . بایستی در کنار فروشگاه Blog آن را داشته باشید و در آن مطالب مفید نوشته و روزانه آن را آپدیت کنید . همیشه امکان به روز رسانی محصولات فروشگاه برای شما وجود ندارد ولی نوشتن در رابطه با محصولات قطعا وجود خواهد داشت . پس بایستی در بلاگ متصل به فروشگاه مطلب بنویسید و به روز باشید . اگر نویسنده خوبی نیستید میتوانید از یک نویسنده خوب دعوت کنید برای شما مطلب بنویسد .

۲- بهینه سازی سایت

 

سئو یکی از اصلی ترین کارهایی است که باید در کسب و کار اینترنتی خود پیاده سازی کنید. بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو مهمترین نقش را در موفقیت یک کسب و کار اینترنتی دارد. در واقع شما زمانی نسبت به رقبای خود برتری دارید که جزء اولین سایت ها در نتایج جستجوی کلمات کلیدی مربوط به حوزه کاری خود باشید. بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو و مخصوصا گوگل یکی از اصول اصلی در راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی موفق میباشد . برای بهینه سازی سایت میتوانید از ابزاری که سایت ماز در اختیار شما قرار میدهد نیز استفاده کنید . سایتی زیبا که گوگل با آن دوست نباشد مانند مغازه ای پر زرق و برق در انتهای یک کوچه بن بست است که هیچ ترددی در آن وجود ندارد . مغازه ای که در دید نیست مشتری ندارد و قطعا کسب درآمد هم ندارد .

۳- استفاده از شبکه های اجتماعی

شبکه های اجتماعی روز به روز پرطرفدار تر میشود . در حال حاضر کمتر کسی است که یک گوشی هوشمند نداشته باشد و در یکی از شبکه های اجتماعی فعال نباشد .

شبکه های اجتماعیبه همین چند سال پیش هم نگاهی داشته باشیم خواهیم دید کاربران شبکه های اجتماعی بسیار محدود تر بودند زیرا امکانات دسترسی به آن شبکه مستلزم پشت کامپیوتر قرار داشتن و یک خط اینترنت بود ولی حال با یک گوشی هوشمند و استفاده از شبکه های اینترنتی یکی از اپراتورها میتوانید در هر لحظه و هر مکانی به شبکه اجتماعی دسترسی داشته باشید که این خود باعث افزایش چشمگیر نفرات عضو شبکه های اجتماعی شده است . استفاده از شبکه های اجتماعی و فعالیت در آن باعث افزایش ترافیک سایت شما شده و بازدید کننده بیشتر باعث میشود گوگل رتبه بهتری به سایت شما بدهد و در نتیجه کسب درآمد بهتری هم داشته باشید .

یک نصیحت دوستانه : هیچ وقت قدرت شبکه های اجتماعی را دست کم نگیرید …

۴- ایمیل مارکتینگ و کسب درآمد

تا اینجا با تولید محتوای ناب و دسته اول و همچنین بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو و همچنین استفاده از شبکه های اجتماعی باعث شدیم بازدید کننده ما افزایش پیدا کند . هیچ میدانید بالای ۹۰ درصد بازدید کنندگان سایت شما بعد از اولین بازدید دیگرهرگز به سایت شما باز نمیگردند ؟

شاید اطلاعات شما جالب باشد و بازدید کننده از سایت شما و مطالب و خدمات شما نیز خوشش آمده باشد ولی ماهیت کار به صورتی است که بعد از بستن سایت شما در ۹۰ درصد موارد بازدید کننده شما را فراموش میکند .

پس راهکار چیست ؟

ایمیل مارکتینگ

بایستی بتوانید اطلاعات کاربران سایت خود را جمع آوری کنید تا هر چند وقت یک بار با آنها ارتباط داشته باشید تا فراموش نشوید . پیشنهاد ما این است که به کاربران خود هدیه ای ارزشمند پیشنهاد کنید که در صورت دادن آدرس ایمیلشان آن هدیه را به آنان میدهید . شما میتوانید از طریق سیستم ایمیل مارکتینگ مشتریان خود را به مشتریان دائمی و وفادار تبدیل کنید.

پس مجدد در پاسخ به سوال بالا بایستی بگوییم کسب درآمد اینترنتی در خواب هم امکان پذیر است . ولی لازمه آن این است که ابتدا توسط روش های بازاریابی اینترنتی که ۳ مورد اول جزء آن بود بتوانید ترافیک قابل قبولی به سایت خود جذب کنید و سپس توسط ایمیل مارکتینگ فرایند درآمد زایی و کسب درآمد خود را اتوماتیک کنید.

منبع :http://sodavar.com

کسب درامد اینترنتی در خواب
انتشار : ۱۸ فروردین ۱۳۹۷

وبلاگ فروشگاه فرا کسب کار


شما میتوانید از طریق وبلاگ فروشگاه سایت فرا کسب کار به مقالات اموزشی سایت دسترسی داشته باشید

http://farakasbokar.blogfa.com/

وبلاگ فروشگاه فرا کسب کار
انتشار : ۶ آبان ۱۳۹۵

برچسب های مهم

6 ایده راه اندازی کسب کار اینترنتی


6 ایده کسب درامد از اینترنت

 

ایده کسب کار اینترنتی

  در این مقاله به برسی چند ایده میپردازیم که شما به راحتی میتوانید ازانها در دنیای مجازی کسب درامد کنید

امیدوارم مورد توجه شما قرار بگیرد.

1-کالا یا وسایل دست دوم خودتان را در اینترنت بفروشید

حتما شما هم در سنین مختلف و در سال‌هایی از زندگی خودتون به کارهای مختلفی علاقه‌مند بودین یا همین الان هم هستین، کتاب‌هایی جمع‌آوری کردین، یک آرشیو دی وی دی دارین، یکسری بدلیجات دارین، گوشی موبایل و هر چیزی که دور و اطرف خودتون دارین و دیگه از اونها استفاده نمی‌کنین، می‌تونین به راحتی اونها رو به فروش برسونین و تبدیل به پول کنین! شاید باور نکنین اما امروزه به راحتی می‌تونین در سایت‌های مختلفی مانند esam.ir, divar.ir, sheypoor.com و … کالاهای خودتون رو برای فروش قرار بدین و بدون اینکه هیچ بازاریابی و فروشندگی خاصی برای اونها انجام بدین، افراد به سرعت کالای دست دوم شما رو خرید می‌کنن! (امتحان کنین و بعد خودتون می‌بینین که به چه سرعتی لوازم خودتون رو به فروش می‌رسونین!) به نظر من فروش لوازم دست دوم در اینترنت یکی از لذت‌بخش‌ترین کارهایی هست که می‌شه انجامش داد، کالا و یا وسایلی که توی خونه شما یک گوشه‌ای افتاده و دیگه ازش استفاده نمی‌کنین، مورد نیاز یکی دیگه هست و اون شخص می‌تونه با یک قیمت مناسب کالای شما رو تهیه کنه و استفاده کنه و شما هم از فروش اون خوشحال می‌شین چون جنس مرده خودتون رو تبدیل به پول زنده کردین! اون شخص (خریدار) هم خوشحال می‌شه که جنس مورد نیاز خودش رو با بهترین و کمترین قیمت تهیه کرده و یک معامله دو سر برد یا برد-برد صورت می‌گیره و هر دو سمت معامله از اون نفع می‌برن.

کسب درامد اینترنتی

.2 برای سایت‌های دیگر بنویسید و تولید محتوا کنید

همه بلد نیستن تولید محتوا انجام بدن و در سایت خودشون بنویسن، بعضی‌ها وقتش رو ندارن که این کار رو انجام بدن و مجبورن که این کار رو به دیگران بسپارن، بعضی‌ها وقت هم دارن، اما به تنهایی از پس این کار بر نمیان و نیاز به افراد دیگر دارن که برای اونها تولید محتوا بکنه. بسیاری از سایت‌های خبری، آموزشی و … به نویسنده‌های زیادی نیاز دارن، بنابراین افرادی رو استخدام می‌کنن که برای سایت اونها بنویسه، تولید محتوای دست اول و ناب و بروز بودن یک سایت از عوامل بسیار مهم در اعتماد‌سازی و ماندگاری یک کسب و کار اینترنتی هست، افراد زیادی هستن که برای سایت خودشون نیاز به نویسنده دارن و حاضرن برای این کار به شما پول خوبی هم بپردازن، پس اگر به یک زمینه خاص علاقه دارین و می‌تونین در اون زمینه بنویسین و تولید محتوا کنین و اگر یک جستجویی در اینترنت انجام بدین، ده‌ها و صدها سایت می‌تونین پیدا کنین که نیاز به نویسنده دارن و می‌تونین برای اونها کار کنین و حتی نیاز به حضور فیزیکی شما هم نداره و همه چیز به صورت اینترنتی و مجازی انجام می‌شه، شما مطالب رو می‌نویسین و مدیر اون سایت هم به حساب شما پول واریز می‌کنه، به همین راحتی!


ایده کسب کار اینترنتی

 

اگر در اینترنت جستجو کنین انبوهی از سایت‍هایی رو پیدا می‌کنین که نیاز به نویسنده دارن. نویسندگی و کلا تولید محتوای دست اول یک فایده عالی دیگر هم برای شما داره، قبل از اینکه کسب و کار اینترنتی خودتون رو راه اندازی کنین و سایت خودتون رو راه اندازی کنین، برای دیگران نویسندگی و تولید محتوا می‌کنین و در این کار و این زمینه ماهرتر می‌شین و تجربه‌های خوبی از این کار کسب می‌کنین و بعدا وقتی در سایت خودتون می‌نویسین، می‌تونین پخته‌تر و قشنگ‌تر بنویسین و همچنین یه جاهایی می‌تونین از تجربه‌های نویسندگی خودتون هم بگین و بنویسین و این کار فایده‌های جانبی خوب دیگری هم در کنار کسب درآمد و پول داره و یک کار و تجربه ارزشمند برای شما محسوب می‌شه. البته مطالبی که می‌نویسین باید اختصاصی، دست اول و غیر‌تکراری و غیرکپی باشه و فقط در این صورت هست که ارزشمند هست و باعث پیشرفت شما می‌شه و قطعا مدیر این سایت‌ها هم از شما چنین انتظاری دارن

 

 

.3 یک فریلنسر یا آزادکار شوید

فریلنسر یا آزادکار به کسی می‌گن که با کارفرما قرارداد می‌بنده و در اعضای انجام کاری که کارفرما از اون (فریلنسر) می‌خواد، از کارفرما دستمزد دریافت می‌کنه، این ساده‌ترین تعریفی بود که می‌تونستم از فریلنسر به شما ارائه بدم. اینطوری توضیح می‌دم که احتمالا شما مهارت‌هایی دارین مثل تدوین فیلم، طراحی سایت، نویسندگی، فتوشاپ و … بعد باید در سایت‌هایی مثل karak.ir, ponisha.ir و … به عنوان یک فریلنسر عضو بشین و پروژه‌هایی که کارفرماها پیشنهاد دادن به همراه شرح و قیمت پیشنهادی اونها رو مشاهده کنین و بعدش اگر برای شما صرف داشت و توانایی انجامش رو داشتین، به کارفرما از طریق همون سایت درخواست می‌دین تا اون پروژه رو برای کارفرما انجام بدین و پول و دستمزد دریافت کنین، سایت‌هایی هم که برای مثال نام بردم به عنوان یک واسطه بین شما (فریلنسر) و کارفرماست و این وسط اون سایت واسطه هم یک مقداری پول بابت ایجاد رابطه و واسطه‌ دریافت می‌کنه.

کسب کاراینترنتی

 

.4 محصولات و خدمات دیگران را بفروشید (همکاری در فروش)

یکسری سایت و سیستم همکاری در فروش هستن که این امکان رو به شما می‌دن، بعد از عضویت در این سایت‌ها یک فروشگاه در اختیار شما قرار می‌دن (با امکانات و محصولات کامل) شما به روش‌های مختلف برای محصولات و خدمات اونها بازاریابی انجام می‌دین و اونهارو به فروش می‌رسونین و از فروش محصولات اونها پورسانت دریافت می‌کنین و وظیفه شما فقط فروش محصولات و دریافت پول هست و تمامی کارها مثل بسته‌بندی و ارسال کالا، پشتیبانی مشتریان و … بر عهده خود اون سیستم همکاری در فروش و اون سایت هست و حتی برگشتی کالاها و … هم اصلا به شما مربوط نمی‌شه و در هر صورت شما پورسانت فروش خودتون رو دریافت می‌کنین! این سیستم‌ها به شما یک پنل مدیریتی و فروشگاه می‌دن و همچنین می‌تونین به صورت جداگانه با بنرها و دیگر امکاناتی که در اختیار شما قرار می‌دن محصولات اونهارو تبلیغ و بازاریابی کنین و بفروشین، مثلا وبلاگ بسازین و محصولات رو در اون درج کنین، در سایت‌های آگهی رایگان و انجمن‌‌های گفتگو تبلیغ محصولات رو انجام بدین و

وقتی در این سایت‌ها عضو می‌شین یک کد مخصوص هم در اختیار شما قرار می‌دن که در لینک محصولات هست و اگر اون لینک‌ها رو در وبلاگ و جاهای دیگر قرار بدین و افراد از طریق اون لینک مخصوص وارد فروشگاه اینترنتی شما بشن و خرید انجام بدن، در نتیجه شما به عنوان فروشنده اون محصول شناخته می‌شین و پورسانت خودتون رو از طریق اون سایت دریافت می‌کنین، اطلاعات بیشتر رو می‌تونین خودتون کسب کنین. من هر سایتی که به شما معرفی کردم و می‌کنم فقط برای آشنایی بیشتر شما با این سیستم‌هاست و من میزان اعتبار اونها رو تعیین نمی‌کنم و این مورد رو خود شما باید بررسی و تحقیق کنین اما باز سعی کردم اونهایی که به نظرم معتبرتر هستن رو به شما معرفی کنم از جمله سایت‌‌های همکاری در فروش اینها رو برای نمونه به شما معرفی می‌کنم (payeganltd.com, mihanstore.net, filesell.ir)

ایده کسب کار اینترنتی

.5 کسب درآمد از مارکت‌ها (دیجیتالمارکت‌‌پِلِیس یا بازاردیجیتال)

اگر توانایی تولید یا ترجمه محصول خاصی رو دارین این روش هم روش خوبی برای کسب درآمد از طریق اینترنت و یا تهیه سرمایه مورد نیاز کسب و کار اینترنتی هست، البته این روش هم مثل برخی روش‌های قبل انقدر پتانسیل خوبی برای درآمدزایی داره که به تنهایی هم قادر هست تا شما رو میلیونر کنه حتی اگر کسب و کار اینترنتی‌ای راه اندازی نکنین و فقط به انجام همین کار بپردازین. مثلا می‌تونین قالب‌ و افزونه‌های وردپرس، مجنتو، جوملا و … خارجی رو فارسی‌سازی کنین یا خودتون طراحی کنین و در سایت‌های marketwp.ir یا rtl-theme.com و … برای فروش قرار بدین و بدون اینکه بازاریابی خاصی انجام بدین قالب یا افزونه خودتون رو به فروش برسونین، البته این کار کمی تخصصی‌تر هست و نیاز به این داره که با زبان‌های برنامه نویسی و اسکریپتی مثل css, html و … آشنایی یا تسلط داشته باشین

ایده کسب کاراینترنتی


6-کسب درامد از طریق محصولات خودتان

- می‌تونین محصولاتی با فرمت‌های مختلف تولید کنین مثل کتاب الکترونیکی، فایل صوتی، فایل ویدیویی و اونها رو در فروشگاه‌های فایل یا مارکت‌های فایل برای فروش قرار بدین و اونها رو بفروشین و فقط کافیه که شما فایلتون رو در این سایت‌ها قرار بدین و بعد افراد زیادی فایل‌های شما رو می‌بینن و اگر بپسندن خرید می‌کنن و خیلی از افراد هستن که به عنوان فروشنده و بازاریاب در این سایت‌ها فعال هستن و محصولات شما رو به فروش می‌رسونن و درصدی رو هم به عنوان پورسانت فروش دریافت می‌کنن (این مورد شبیه همون مورد ۴ هست که چند خط بالاتر درباره اش توضیح دادم) از نمونه سایت‌های فروش فایل، سایت‌های filesell.ir و zepo.ir رو به شما معرفی می‌کنم.

ایده کسب کار اینترنتی

 به پایان این مقاله ریسدیم پیشنهاد میکنم از محصولات زیر برای رسیدن به درامد های اینترنتی دیدن فرمایید

دوره ویدئویی صفر تا صد راه اندازی سایت

کسب درامد از اینترنت با تولید و فروش محصولات اموزشی


معرفی 40 سایت کسب درامد از اینترنت

12 روش برای تولید ایده های بزرگ



12روش برای تولید ایده‌های بزرگ

 

 ایده کسب کار

۱- زیاد مطالعه کنید

ذهن شما همانند بدنتان برای اینکه رشد پیدا کرده و پرورش یابد نیازمند تمرین و تحرک است، و چه تمرینی بهتر از کتاب خواندن. سعی کنید با افکار و عقاید انسان های موفق در طول تاریخ آشنا شوید. شرح حال و تاریخچه زندگی هر یک از آنها را مرور کنید و از آن درس بگیرید. با مطالعه این کتب می توان حدس زد که چگونه این افراد بزرگ ذهن خود را برای رسیدن به بهترین ها پرورش داده بودند. همچنین می توانید مجلاتی نظیر تجارت و یا اقتصاد روز را نیز مطالعه کنید. با آگاهی از نظرات دیگران پیرامون مسایل مختلف شما سطحی نگری را کنار می گذارید و با یک دید عمقی به موضوعات مختلف می نگرید.

- فرصت‌ها را از دست ندهید

شاید بروز بسیاری از مسائل را به شانس واگذار می کنید. تصور شما نادرست است. شاید بعضی مواقع حس می کنید که مغزتان اصلا کار نمی کند و هیچ عکس العملی از خود نشان نمی دهد. اما مواقعی هم وجود دارد که ذهنتان به قدری فعال است که می خواهید انیشتن را به رقابت دعوت کنید. تنها مشکل موجود این است که این زمان طلایی مواقعی که شما به آن نیاز دارید، ظاهر نمیشود. زمانی که ذهن در حال فوران است تا آنجا که می توانید به افکار خود پر و بال دهید. اجازه دهید افکارتان مثل آب آتش نشانی به بالاترین نقطه صعود کنند. هنگامی که برای پرواز کردن به ذهن خود فضا می دهید، او شما را به دوردست ها خواهد برد و نتایج شگفت انگیزی را بدست خواهد داد.

 

- دفترچه ایده‌ها داشته باشید

هنگامی‌که افکار بی‌نظیر به ذهن شما خطور می کنند از ذخیره کردن آنها اطمینان خاطر حاصل کنید. در این امر به یادداشت‌های ذهنی اکتفا نکنید زیرا ممکن است به دست فراموشی سپرده شوند. سعی کنید همیشه یک دفترچه یادداشت و یا یک ضبط صوت به همراه داشته باشید به ویژه در کنار تخت خواب خود برای مواقعی که افکار طلایی در حدود ساعت ۲ نیمه شب به ذهن شما خطور می کنند. هنگامی‌که افکارتان در جایی ثبت شوند، شما به راحتی می توانید به آنها دسترسی پیدا کنید و آنها را به سرعت به کار ببندید. افکار بزرگ نیز مانند میوه‌ها فقط تا زمانی که تازه و شاداب باشند قابل استفاده هستند.

 

۴- از افکار دیگران کمک بگیرید

بهره جستن از افکار و عقاید دیگران نیز به نوبه خود روش مناسبی برای گسترش ایده های شخصی شماست. افراد مختلف دارای نقطه نظرات و چشم اندازهای متفاوتی هستند. توانایی های آنها مختلف است و سوابق و پیشینه های متفاوتی دارند. کارکرد ذهن افراد منحصر به فرد است. با مطرح شدن یک بحث در میان جمع ، آنقدر پیشنهادهای مختلف شنیده می شود که نیمی از آنها هرگز به ذهن شما نمی رسیدند. به این طریق شما میتوانید با کوله باری سرشار از افکار متفاوت در جاده تصمیم گیری گام بردارید.

نسبت به نظر هیچ‌کس بی‌توجهی نکنید. شاید در نگاه اول احمقانه به نظر برسند اما شاید مانند صدف‌هایی باشند که در خود گوهرهای گران‌قیمتی را جای داده اند. درست نیست که در مورد نظر دیگران به قضاوت بنشینیم سعی کنید به جای قضاوت‌های بیهوده آن ها را سبک سنگین کرده و در امور روزمره خود به کار بندید.

ایده کسب کار

۵- تغییراتی در محیط اطراف خود ایجاد کنید

گاهی اوقات تنها چیزی که باعث می شود ذهن خسته شما را دوباره به کار اندازد تغییر وضع ظاهری محیط اطرافتان است. اگر چشم انداز پیرامون شما تغییر کند، ذهن شما نیز به صورت ناخود آگاه به سمت یک دیدگاه جدید تغییر جهت می دهد. اگر تمام مدت در پشت میز خود بنشینید ذهن خود را در آن شرایط محدود می کنید و هیچ فضایی برای برانگیختگی او باقی نمی گذارید.

بنابر این میتوانید پیاده روی کنید، به باشگاه ورزشی بروید، کنار آب رود بنشینید و در کل به یک مکان جدید قدم بگذارید تا ذهن شما نیز بتواند آزادانه به تمرین و تقلا بپردازد.

۶- از تفاوت نسل‌ها کمک بگیرید

ذهن کودکان تر و تازه و شاداب است. آنها جسور هستند و احساسات‌شان از طریق فشار های اجتماعی سرکوب نشده است.

کودکان به جهان با شگفتی می نگرند و مانند بزرگترها پاکی و معصومیت خود را از دست نداده اند. با کودکان پیرامون مسائل مختلف صحبت کنید تا با نقطه نظر ساده و بی آلایش آنها آشنا شوید. اگر می خواهید مشکلی را حل کنید نظر آنها را نیز جویا شوید. عقاید آنها شما را به تعجب وا می دارند. آنها قصد تاثیرگذاری در دیگران را ندارند و همه چیز را تنها با اتکا بر پاکی و صداقت بیان می کنند.

از سوی دیگر با افراد سالخورده و مسن نیز مشورت کنید. آنها مدت‌ها پیش با تمام این مشکلات مواجه شده‌اند و با آن دست و پنجه نرم کرده اند. تجربیاتشان آنقدر سودمند و با ارزش است که هیچ قیمتی را نمی توان بر روی آن گذاشت. پس آنها را دست کم نگیرید، با دیدگاه‌هایشان نسبت به زندگی آشنا شوید و از آنها درس بگیرید. قطعا شما را به سوی جهت مناسب هدایت می کنند و از مشکلات در امان خواهید بود.

- به بهتری دوست خود مراجعه کنید

همه ما دوستی داریم که به نظر میرسد توانایی پاسخ به تمام مسائل و مشکلات ما را دارد. چرا تنها در مورد مشکلات شخصی از او کمک می خواهید؟ بد نیست گاهی در مورد مسائل مهم‌تر نیز از او یاری بجویید

- به توانایی‌های خود اتکا کنید

قواعد و اصول کلی را برای یک لحظه هم که شده فراموش کنید. این رهنمون ها در جای خود مفید هستند اما ممکن است مانند یک چشم‌بند عمل کرده و قدرت داشتن دید وسیع را از شما بگیرند و اجازه دیدن چشم اندازهای متفاوت را به شما ندهند. هر از گاهی خود را از قید و بند قوانین آزاد کنید. شما می توانید بدون توجه به کارآیی روش های گذشته به آسانی و بدون بروز هیچ شک و تردیدی در راه مورد نظر خود گام بردارید. کمی جسارت به خرج دهید و سیستم‌های فعلی را زیر سوال ببرید.

- در حیطه کاری خود به فعالیت بپردازید

خیلی خوب است که به ذهن خود اجازه دهید آزادانه به گردش بپردازد. اما این گردش باید در حیطه دانش شما انجام پذیرد. اگر یک طراح هستید لازم نیست راه حلی برای مشکلات اقتصادی پیدا کنید. افکار شما تنها در رشته‌ای که مهارت دارید خوب کار می کنند و در سایر رشته ‌ها نتیجه‌ای مصیبت‌بار را به دنبال خواهند داشت. اگر نیاز به ورود به قلمرو دیگری را دارید بهتر است قبل از هر کار با یک متخصص مشورت کنید و اجازه انجام کلیه امور را به‌دست او بسپارید تا با استفاده از دانش و تخصص خود عمل کن

- به ذهن خود آزادی عمل دهید

آیا با تمرین‌های رایج نویسندگان آشنایی دارید؟ آنها برای مبارزه با محدودیت‌ها یک روش بسیار جالب را برگزیده اند. فقط کافی است قلم را بر روی کاغذ گذاشته و هر آنچه که در ذهنتان است را بر روی کاغذ بیاورید.

میتوانید از مشکلات شروع کنید و به دنبال هیچ گونه ارتباطی در دست نوشته های خود نباشید. مهم نیست که تا چه حد نامعقول به‌نظر می‌رسند. بعدا می‌توانید مثل یک جدول تناوبی آنها را سازمان‌دهی کنید. در آخر نیز امکان دارد به چیزی دست پیدا کنید که بیهوده و بی‌ربط باشد اما چیزی که در این مبحث حائز اهمیت است این است که شما به ذهن خود اجازه غرق شدن در مسائل مختلف را داده اید و این خود یک امتیاز محسوب می‌شود. هیچ‌کس نمی‌داند شاید به نتیجه‌ای برسید که سال‌ها منتظر آن بوده‌اید.

۱۱- ایده‌های گذشته را از نو بسازید

افکار شما مثل کامپیوتر هستند. هر چند وقت یک‌بار نیاز است که سخت‌افزار آن را ارتقا دهید. ایده‌های بزرگ گذشته را پیش روی خود بگذارید و بر روی آن‌ها عملیات نوسازی انجام دهید. آن‌ها را اصلاح کنید و برای بهبودی آن‌ها تلاش کنید. ضمائم لازم را نیز برای تقویت هر چه بیشتر به آن‌ها بیفزایید. این کارها را می‌توان با نوشتن عقاید اولیه خود بر روی کاغذ و نظم دادن به آشفتگی ذهن‌تان انجام دهید. عالی به نظر می‌رسد پس منتظر چه هستید؟ بهتر است همین حالا دست‌به‌کار شوید.

ایده کسب کار

 

۱۲- از الهه وجودتان کمک بگیرید

آیا یک شی، آهنگ، مکان و یا یک شخص خاص وجود دارد که حضور و یا تجسم او برای شما خوشایند بوده و به ذهن‌تان نیرویی همچون قدرت موتور جت می دهد. از هیچ تلاشی برای رسیدن به آن مضایقه نکنید. تنها یک چنین چیزهایی هستند که شما را به سمت ابتکارات بدیع رهنمون می سازند. از وجود آن بهره بجویید و اجازه دهید تا انوار طلایی آن به درونتان نفوذ کند و ذهن شما را در برگیرد.

 

شرکت‌ها و کمپانی‌های بزرگ به‌ویژه آن‌دسته که بر روی مسائلی نظیر طراحی و تبلیغات کار می‌کنند، سرمایه گذاری‌های عظیمی صرف می‌کنند تا به کارکنان خود آموزش دهند که چگونه می‌توانند ذهن خود را آزاد کنند تا سرچشمه ایده‌های بزرگ باشند. خیلی از آنها از کارمندان درخواست ارائه لیست هفتگی ایده‌ها را می‌کنند. در چنین محیطی چیزی به عنوان فکر بد وجود ندارد فقط بعضی ایده‌ها خام هستند.

بنابراین خیال بافی و رویاپردازی کنید تا ذهـن شما به نظریه‌پردازی عادت کند و از قلمرو سادگی بیرون آید.

 

12 روش برای تولید ایده های بزرگ
انتشار : ۲۹ مهر ۱۳۹۵

برچسب های مهم

عوامل اصلی کسب کار اینترنتی؟


عوامل اصلی کسب درآمد اینترنتی چیست ؟

کسب کار اینترنتی

امروزه، اینترنت مکانی پر از پول نقد محسوب می شود. بازاریابان اینترنتی تلاش می کنند تا سهم بیشتری از این بازار را به خود اختصاص دهند، اما تنها ۲۰ درصد از آنها حدود ۸۰ درصد از پول اینترنتی را کسب می کنند. دیگر بازاریابان اینترنتی به طور معمول از فعالیت خود ناامید شده و کسب و کار اینترنتی را بدون دستیابی به درآمد و پولی که مد نظر داشتند، ترک کرده و برخی حتی با توجه به هزینه های سنگینی که انجام داده و درآمد چندانی کسب نکرده اند با ضررهای سنگین مواجه می شوند. در ادامه این مطلب برخی از دلایلی که می توانند موجب شکست کسب و کار اینترنتی شوند را بررسی می کنیم.

۱- طرز فکر و ذهنیت نادرست درباره کسب درآمد اینترنتی

این مساله برای بسیاری از بازاریابان اینترنتی که تصور می کنند پول درآوردن از طریق اینترنت آسان است، رخ می دهد. آنها گمان می کنند تنها با در اختیار داشتن یک وب سایت و قرار دادن چند لینک مختلف برای هدایت بازدیدکنندگان به یک صفحه فروش می توانند به آسانی کسب درآمد اینترنتی را تجربه کنند. البته کسب و کار اینترنتی می تواند گزینه ای ساده و آسان باشد، اما اگر تلقی شما از سادگی آن چیزی است که به آن اشاره شد، جای شگفتی نیست که در نهایت با دست خالی و یا کسب درآمدی اندک به فعالیت اینترنتی خود خاتمه دهید.

در حقیقت، کسب و کار اینترنتی به نوعی با شیوه های سنتی کسب و کار تفاوتی نداشته و نیازمند صرف زمان و تلاش بسیار و سخت برای کسب موفقیت است. اگرچه آغاز کسب و کارهای اینترنتی نسبتا ساده تر بوده و هزینه های کمتری را شامل می شوند، اما این به معنای آن نیست که کسب موفقیت نیز ساده تر از کسب و کارهای سنتی رخ می دهد.

همانند هر کسب و کار دیگری شما نیازمند آگاهی و آشنایی با حوزه مورد علاقه کسب و کار اینترنتی خود برای کسب درآمد بوده تا در نهایت به اهداف خود و موفقیت دست یابید. اگر فردی تازه کار در کسب و کار اینترنتی محسوب می شوید و یا همچنان شناخت کافی از این حوزه و چگونگی کسب درآمد از آن را ندارید باید توجه ویژه ای به این نکته داشته باشید.

به عنوان مثال، ممکن است به کسب درآمد از طریق بازاریابی وابسته یا فروش رابطه ای علاقمند باشید. بر همین اساس، باید درباره حوزه مورد نظر خود پژوهش کرده و راهنمای خوبی در این زمینه کسب کنید. همچنین، می توانید تجربیات افراد موفق در این حوزه را برای پیشگیری از اشتباهاتی که موجب شکست کارآفرینان دیگر شده، مورد توجه قرار دهید.

۲- تلاش برای کسب درآمد اینترنتی از طریق روش‌های رایگان

اگرچه ممکن است برخی کارآفرینان موفق کسب و کار اینترنتی خود را بدون سرمایه گذاری های سنگین و یا حتی تقریبا به صورت رایگان به موفقیت رسانده باشند، اما به طور معمول بازاریابان اینترنتی نیازمند سرمایه گذاری پول برای کسب پول اینترنتی هستند.

اساسی ترین سرمایه گذاری در زمینه کسب و کار اینترنتی به دریافت نام دامنه برای وب سایت و خرید برخی ابزارهای مفید مانند ابزار تجزیه و تحلیل کلید واژه باز می گردد. کارآفرین از این طریق می تواند نسبت به حرکت در مسیر درست و کسب موفقیت اطمینان حاصل کند. همچنین، ممکن است برای خرید قالب های آماده وب سایت که از ظاهری حرفه ای برخوردار بوده و یا راهنماهایی برای مراجع و حقوق انحصاری محتوای وب سایت خود مجبور به پرداخت پول باشید.

۳- توجه به تغییر و نادیده گرفتن ترافیک

هیچ کسب و کار اینترنتیی بدون برخورداری از ترافیک بازدید مناسب و بالا و یا صفحه فروش هدفمند قادر به کسب موفقیت نیست. بسیاری از بازاریابان اینترنتی اشتباه نادیده گرفتن حجم ترافیک بازدید از سایت را مرتکب شده و بیشتر تمرکز خود را بر زیبایی ظاهری و تغییر و ارائه محتوای آن معطوف می کنند تا از این طریق بازدیدکنندگان را به خرید محصولات و خدمات خود ترغیب کنند.

تصور کنید بهترین و بزرگترین وب سایت کسب و کار اینترنتی را در اختیار داشته، اما از بازدیدکننده کافی برای فروش محصولات خود برخوردار نیستید. آیا در این شرایط می توانید رویاها و اهداف بلندپروازانه خود را محقق سازید؟ در نتیجه، همان گونه که تلاش می کنید تا وب سایتی بی نقص و عالی داشته باشید باید بر افزایش ترافیک بازدید از آن نیز تمرکز کنید.

 

عوامل اصلی کسب کار اینترنتی؟
انتشار : ۲۸ مهر ۱۳۹۵

برچسب های مهم

کسب درامد از وبلاگ


کسب درامد از طریق وبلاگ

 

کسب درامد با ویلاگ

در این مقاله به برسی راه های کسب درآمد از وبلاگ می پردازیم و شما را با کسب کار وبلاگی اشنا میکنیم

اگه وبلاگ های شما ساخته شده دارید بروزرسانی وبلاگ ها رو مرتب انجام میدید ( هر وبلاگ هفته ای ۵ پست )

درآمد وبلاگ های شما بعد از ۳ – ۴ ماه به طریق زیر امکان پذیر است …

۱کسب درآمد از فروش بک لینک

موتورهای جستوجو اهمیت زیادی میدن به سایت هایی که لینک های فالو دریافت میکنند . این موضوع رو مدیران سایت ها به خوبی درک میکنند و دنبال پکیج هایی هستند که بتوانند لینک خریداری کنند . پس اگه وبلاگ های شما مطلب دار شود و عمر آنها از ۳-۴ ماه بگذرد میتوانید ٬ از این فرصت استفاده کنید و بک لینک بفروشید .

برای فروش بک لینک کافیه داخل چند انجمن اینترنتی مثل :

forum.shopkeeper.ir

forum.persiantools.com

و …

تاپیک فروش بک لینک بزنید . اکثر وبمسترای محترم فارسی در این انجمن ها فعالیت دارند .

کافیه لیست ۲۰-۳۰ انجمن فعال رو از اینترنت پیدا کنید و عضو این انجمن ها بشید . خب درآمدزایی چقدر هست از این روش ؟ با توجه به قیمت های فعلی شما میتوانید برای هر لینک که در قسمت پیوندها ثبت میکنید به صورت دایمی ۱۰۰۰تومان حداقل دریافت کنید . ۱۰۰ وبلاگ دارید و اگه یک مشتری داشته باشید ۱۰۰ هزار تومان دریافت میکنید .

بالای ۳۰ – ۴۰ مشتری . کافیه وقتی عضو ۲۰ – ۳۰ انجمن هستید . سرچ کنید و ببینید که فروش بک لینک چقدر بازدهی داره .

شما در بدترین حالت ماهی ۳ مشتری خواهید داشت : ۳۰۰ هزار تومان

weblog

روش دوم درآمدزایی ثبت رپورتاژ هست:

(رپورتاژ: یک پست هست که داخل مطلب چند لینک برای سایت مد نظر ثبت میکنید) این روش از درآمدزایی بیشتر مشتری دارد. هر رپورتاژ ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ تومان : که مجموع ۱۰۰ وبلاگ شما : ۱۵۰ تا ۲۰۰ هزار تومان برای شما درآمد خواهد داشت به ازای هر مشتری .

برای پیدا کردن مشتری : سعی کنید داخل انجمن های بالا که معرفی شده و سایر انجمن های فعال عضو بشید و تاپیک فروش رپورتاژ بزنید . بدون شک مشتری زیادی در این زمینه خواهید داشت .

۳- واگذاری جایگاه بنری وبلاگ :

وقتی وبلاگ های شما بعد از ۳-۴ ماه بازدید کننده گرفت . میتونید از قالب های رایگان سطح نت استفاده کنید که مکان هایی دارند برای تبلیغات بنری . معمولا ۲-۳ بنر بیشتر داخل هر وبلاگ نذارید .

و سعی کنید به صورت پکیج تبلیغات بنری تون رو واگذار کنید . مثلا وقتی بازدید هر وبلاگ شما رسید به ۵۰ نفر . سعی کنید مشتری پیدا کنید که بنرش رو داخل ۱۰۰ وبلاگ به نمایش بگذارید و برای هر ماه حدودا : ۲۰۰ هزار تومان .

شما ۳ تا مشتری میتونید داشته باشید که میشه از بخش بنری وبلاگاتون ماهی ۵۰۰ – ۶۰۰ درآمد داشته باشید .

عزیزان تعرفه ها و درآمدها بیشتر هست اما من کف قیمت ها رو حساب میکنم . برای پیدا کردن مشتری تو شبکه های اجتماعی میتونید آگهی بزنید یا انجمن ها- واگذاری پاپ آپ وبلاگ ها :

در بدترین حالت ممکنه بعد از ۳-۴ ماه آمار هر وبلاگ شما به ۵۰ نفر می رسد . که مجموع ۱۰۰ وبلاگ یعنی ۵۰۰۰ بازدید کننده . در کم ترین حالت شما میتونید به ازای هر آی پی ۲ تومان درآمد داشته باشید : یعنی : ۵۰۰۰ × ۲ = ۱۰۰۰۰تومان . ماهانه حداقل ۳۰۰ هزار تومان . برای پیدا کردن مشتری : انجمن های فعال + شبکه های اجتماعی . و یا سایت های پاپ آپی که به ازای هر آی پی به شما مبلغی رو پرداخت میکنند . مثل : popup94.ir / irpopup.ir و …

پس بخش درآمدی پاپ آپ وبلاگ های شما حداقل ۳۰۰ هزار تومان درآمدزایی خواهد داشت .

کسب درامد با وبلاگ

 

۵- فروش پاپ باکس وبلاگ ها :

محاسبه کردیم شما روزی ۵۰۰۰ بازدید کننده خواهید داشت در مجموع ۱۰۰ وبلاگ تون . که با گذشت زمان بیشتر و بیشتر خواهد شد . این ۵۰۰۰ بازدید کننده پیش بینی ما از عمر ۴ ماهه وبلاگ شما است .

پاپ باکس : پنجره ی تبلیغاتی است که کاربر به محض ورود مشاهده میکنه و یا تبلیغ رو باز میکنه یا تبلیغ رو میبنده . اگه بر فرض مثال فقط ۱۰ درصد بازدید کننده های شما روی پاپ باکس کلیک کنند : یعنی ۵۰۰ نفر . در حال حاضر به ازای هر پاپ باکس میتونید حداقل ۱۰ تومان درآمد داشته باشید که میشه ۵۰۰۰ تومان = ماهانه ۱۵۰ هزار تومان از پاپ باکس وبلاگاتون در بدترین شرایط .

کسب درامد با وبلاگ

۶- فروش محصولات مرتبط با هر وبلاگ :

سعی کنید عضو چند همکاری در فروش مطمن بشید و محصولات مرتبط با هر وبلاگ تون رو داخل هر وبلاگ ثبت کنید . مثلا داخل وبلاگ آموزش کامپیوتر میتونید سی دی های فروش ویندوز – آنتی ویروس ها و … قرار بدید .

در این روش از درآمدزایی اگه هدفمند عمل کنید و محصولات مرتبط رو داخل هر وبلاگ بذارید اگه هر وبلاگ فقط ماهی یک محصول فروش داشته باشد . شما ۱۰۰ محصول رو میتونید ماهانه بفروشید . که در بدترین حالت اگه هر محصول ۲۰۰۰ تومان سود داشته باشد شما ماهانه ۲۰۰ هزار تومان از همکاری در فروش ها درآمد دارید .

توجه : هر وبلاگ فقط یک فروش محاسبه شد . شما به راحتی میتونید چند محصول رو داخل هر وبلاگ بفروشید .

همکاری در فروش مثل : hamkaran.net و … کافیه سرچ کنید همکاری در فروش محصول .روش های دیگه هم هست مثل : کسب درآمد از تبلیغات کلیکی – فروش پست ثابت و …

یی که قبلا توضیح دادم .

ما در این مقاله فقط ۶ روش متداول رو بررسی کردیم و در کمترین حالت ها با ۱۰۰ وبلاگ که ۸۰ پست دارد با عمر ۴ ماهه :

۱۰۰وبلاگ شما چه نتیجه ای خواهد داشت بعد از فقط ۴ ماه با ۸۰ پست نیمه اختصاصی :

۱ – فروش بک لینک حداقل : ۳۰۰ هزار تومان – ۳ مشتری فقط

۲- فروش رپورتاژ حداقل ۳۰۰ هزار تومان – ۳ مشتری فقط

۳ – فروش تبلیغات بنری حداقل : ۴۰۰ هزار تومان – ۲ مشتری

۴ – فروش تک پاپ آپ حداقل : ۳۰۰ هزار تومان – ۱مشتری

۵ – فروش پاپ باکس حداقل ۱۵۰ هزار تومان – ۱ مشتری

۶ – فروش محصولات مرتبط : ۲۰۰ هزار تومان – هر وبلاگ ۱ فروش در ماه

عدد و ارقام ها دقیق نیست و ما حداقل ها رو محاسبه کردیم

برای درامد از سایت میتوانید از لینک زیر هم استفاده کنید

 

معرفی 40 سایت که میتوان کسب درامد داشت

www.farakasbokar.ir

کسب درامد از  وبلاگ
انتشار : ۲۷ مهر ۱۳۹۵

برچسب های مهم

راه های افزایش فروش سایت با ویدئو چیست


با استفاده از ویدئو فروش سایت خود را چند برابر کنید

کسب کار اینترنتی

 

یکی از بزرگ‌ترین مشکلات صاحبان وب‌سایت انتقال پیام اصلی بازاریابی خود به بازدید کنندگان سایت خود هستند. بسیاری از صاحبان سایت می‌گویند در صورتی که ارتباط چهره به چهره با مشتریان خود داشته باشند می‌توانند محصولات خود را به آنان بفروشند، ولی از طریق سایت نمی‌توانند این کار را به خوبی انجام دهند. با استفاده از ویدئو می‌توانیم به راحتی پیام خود را انتقال دهیم. برای مثال تمامی جملاتی را که در ملاقات حضوری به کار می‌گیرید را جمع بندی کنید و در یک ویدئو ۵ دقیقه ای در اختیار بازدید کنندگان سایت خود قرار دهید. در مقاله این هفته به معرفی مزایا و روش‌های صحیح تولید ویدئو برای سایت می‌پردازم.

امروزه با افزایش سرعت اینترنت امکان استفاده از ویدئو و بکار گیری آن در وب سایت افزایش پیدا کرده است. وقتی صحبت از قرار دادن ویدئو در سایت می‌شود اکثر صاحبان کسب و کار اینترنتی در ایران عقب نشینی می‌کنند و موضع منفی در این مورد می‌گیرند. آن‌ها دلایل مختلفی برای عدم استفاده از ویدئو بیان می‌کنند. مهم‌ترین دلیل آنان سرعت کم کاربران اینترنت در ایران ست. شاید این مورد تا چند سال گذشته دلیل موجهی بود ولی امروزه اکثر کاربران ایرانی از اینترنت ۲۵۶ کیلوبیت به بالا استفاده می‌کنند. و این سرعت برای پخش ویدئو مناسب است. در حال حاضر سایت آپارات که یک وب‌سایت اشتراک ویدئو ایرانی است د ر رتبه ۲۱ ایران قرار دارد یعنی به صورت تخمینی این سایت روزانه حداقل بیش از ۳۵۰ هزار بازدید کننده دارد. از آنجایی که تمامی خدمات این وب‌سایت ارائه محتوای ویدئو ای است کاربران دسترسی به اینترنت با سرعت مناسب را دارند. در دنیای وب امروز ویدئو یک ابزار بسیار قدرتمند برای انتقال پیام بازاریابی است. طبق آمار وزارت ارتباطات و فن آوری اطلاعات بیش از ۳۲ میلیون کاربر اینترنتی در ایران وجود دارد که بیش از نیمی از آن‌ها به اینترنت پرسرعت دسترسی دارند.

چگونه ویدئو بسازیم و فروش خود را افزایش دهیم؟

زمانی که تصمیم گرفتم برای اولین بار از ویدئو برای تجارت خودم استفاده کنم، تردید زیادی داشتم. اولین مشکل من فرایند تولید ویدئو بود. بعد از تحقیقات فراوان در این زمینه مشاهده ویدئو های شرکت‌ها و اشخاص خارجی در سایت‌های اشتراک ویدئو به این نتیجه رسیدم که برای تولید ویدئو تأثیر گذار نیازی به دوربین حرفه ای و یا دانش تخصصی تدوین ویدئو نیست..با استفاده از اموزشهایی که در اخر مقاله لینک ان وجود دارد به راحتی میتوان ویدئو های با کیفیت تولید کرد

افزایش فروش با ویدئو

در حال حاضر بهترین ابزار برای انتقال پیام در اینترنت ویدئو است. در سال گذشته تحلیلی در بین هفتاد فروشگاه اینترنتی ایرانی انجام دادیم. همان‌طور که در شماره های قبل گفتم یکی از معیار های سنجش موفقیت یک وب سایت محاسبه نرخ تبدیل وب سایت است. در این تحلیل به این نتیجه رسیدیم که در شرایط فعلی نرخ تبدیل این فروشگاه ها ۱% بود! یعنی از هر ۱۰۰ بازدید کننده ای که عضو سایت می‌شد، یک نفر از آنان از سایت خرید می‌کردند. نکته مهم این است که به چه دلیل ۹۹% دیگر از سایت خرید نمی‌کردند؟ دلایل متفاوتی برای آن وجود دارد در چند سایت از ویدئو استفاده شد. در ابتدا صاحب فروشگاه اینترنتی مخالف بازدهی خوب ویدئو بود ولی پس از قرار دادن ویدئو در سایت برای برخی از محصولاتشان و افزایش نرخ تبدیل از ۱ به ۳.۵ درصد، اکنون برای تمامی محصولات خود از ویدئو استفاده می‌کنند و حتی یک بخش تولید محتوای تصویری در شرکت خود راه اندازی کرده‌اند. سپس از تمامی خریداران سایت سؤال می‌کردیم که عامل اصلی خرید شما چه بود پاسخ اکثر آن‌ها این بود: این ویدئو باعث اعتماد من به سایت شد.

اعتماد یک عامل مهم در خرید اینترنتی است. اکثر افرادی که از سایت خرید نمی‌کنند دلایل مختلفی دارند ولی مهم‌ترین دلیل عدم اعتماد به وب سایت است. در زیر نکاتی را برای شما می‌نویسم که حاوی تجربیات من در زمینه بازاریابی ویدئو می‌باشد.

۱- در بخش درباره ما وب سایت خود یک ویدئو قرار دهید. این ویدئو کوتاه می‌تواند شامل نمایش بخش‌هایی از شرکت و پرسنل شما، موقعیت مکانی شرکت شما و افتخارات و مدارک شما باشد.

۲- بخشی از سایت خود را به نظرات مشتریان اختصاص دهید. به دفتر مشتریان خود بروید و با آن‌ها مصاحبه کنید. این مصاحبه می‌تواند همراه نظر آنان در مورد خدمات و محصولات شما باشد. مطمئناً بازدید کنندگان سایت با مشاهده این ویدئو اعتماد بیشتری خواهند کرد.

۳- اگر قصد دارید محصول جدیدی را تولید کنید بخشی از آن را به صورت ویدئو در سایت قرار دهید و نظر آنان در مورد محصول آینده خودتان را جمع آوری کنید. کاری که شرکت اپل برای نسل‌های آینده کامپیوتری خود می‌کند و همچنین کاری که شرکت گوگل برای محصول جدید خود پروژه عینک گوگل انجام داد.

۴- ویدئو های آموزشی رایگان تولید کنید و آن‌ها را در اختیار کاربران سایت قرار دهید. می‌توانید در ایمیل‌های ارسالی خود این ویدئو ها را معرفی کنید تا نرخ باز شدن ایمیل‌های شما افزایش پیدا کند.

۵- برای هر کدام از محصولات خود یک ویدئو بسازید. در این ویدئو علاوه بر امکانات محصول خودتان سعی کنید بیشتر بر روی مزایای محصول خودتان تمرکز کنید. باید مشتری زمانی که ویدئو را مشاهده می‌کند احساس کند که اگر از محصول شما استفاده کند احساس راحتی، سرعت ، سهولت و لذت در زندگی خود ایجاد خواهد شد. در باره تولید این نوع ویدئو و تکنیک‌های افزایش فروش احساسی در شماره های بعدی به صورت کامل‌تر برای شما می‌نویسم.

۶- علاوه بر این که ویدئو های خودتان را در سایت قرار می‌دهید می‌توانید. ویدئو های خودتان را در رسانه های اجتماعی و سایت‌های اشتراک ویدئو قرار دهید. با استفاده از این روش می‌توانید مشتریان جدیدی را توسط ویدئو از این رسانه های به سایت خود منتقل کنید.

۷- در ویدئو خودتان حتماً آرم تجاری و آدرس سایت خودتان را قرار دهید. زیرا ممکن است ویدئو شما را از سایت دیگری دانلود کنند و یا مورد سوء استفاده دیگران قرار گیرد.

۸- در ویدئو های خودتان حتماً یک پیشنهاد ویژه قرار دهید. مثلاً به عنوان جایزه به کاربر بگویید که به آدرس مورد نظر شما وارد شده و پس از ارائه نام و ایمیل یک هدیه الکترونیکی رایگان نیز دریافت کند.

۹- در ویدئوهایی که خودتان در آن به صورت مستقیم صحبت می‌کنید. سعی کنید محیط پشت شما کاملاً ساده باشد. کاربر در آن لحظه باید کاملاً بر روی شما متمرکز باشد. اگر ویدئو های آموزشی شرکت گوگل و اپل را مشاهده کنید خواهید دید که آنان بر روی یک پشت زمینه سفید صحبت می‌کنند و شما در تمام زمان ویدئو گوینده را مشاهده می‌کنید.

۱۰- هدف از ویدئو شما باید شناسائی و جذب مخاطب اصلی سایت باشد. در غیر این صورت بازاریابی ویدئو شما هدفمند نخواهد بود و نمی‌توانید نتیجه مطلوبی را از ابزار ویدئو مشاهده کنید.

قدرت تولید ویدئو را دست کم نگیرید امروزه کاربران بیشتر ترجیح میدهند محتوای سایت را ببینند تا انها را بخوانند پس از همین امروز برای محتوا و محصولات خود فایل ویدئویی تهیه کنید

برای اموزش تولید محتوای ویدئویی میتوانید به لینک زیر مراجعه کنید

اموزش تولید محتوای اموزشی ویدئویی

www.farakasbokar.ir

کسب درامد از اینترنت به روش فروش دانش و تخصص خود؟


کسب درامد از اینترنت به روش فروش دانش و تخصص خود؟

کسب کار اینترنتی

به دو  روش می‌توان از طریق فروش اطلاعات و دانش خود از اینترنت کسب درآمد کرد. آن اطلاعات را خودمان به کار بگیریم و کسب درآمد کنیم و یا آن اطلاعات را در اختیار دیگران قرار داده و کسب درآمد کنیم. اگر می خواهید روش دوم را انتخاب کنید. این آموزش را برای شما نوشته‌ام. یکی از ویژگی‌های اینترنت این است که به صورت مستقیم می‌توانید با مخاطبین خودتان در سراسر دنیا ارتباط برقرار کنید. پس وظیفه اصلی تجارت شما در اینترنت باید این باشد «جمع آوری اطلاعات علاقه‌مند به خدمات شما». سپس باید محصول آموزشی را تولید کنید که نیاز اصلی این مخاطبین را برطرف کند. در آن زمان می‌توانید درآمد بسیار زیادی از طریق فروش اطلاعات در اینترنت بدست آورید.
شما حتماً در زمینه خاصی تخصص دارید و در غیر این صورت می‌توانید در زمینه ای خاص در اینترنت تحقیق کنید. در این آموزش به شما می‌گویم که برای فروش اطلاعات و دانش خود چه کارهائی را باید انجام دهید.


آیا تا به حال به خودتان گفته‌اید که: ای کاش ایمیل افرادی را داشتم که وقتی به آن‌ها ایمیل ارسال می‌کنم آن‌ها از من خرید کنند؟
افراد زیادی در اینترنت هستند که همواره به دنبال محصول آموزشی شما برای رفع مشکلات و نیاز های خودشان هستند. کافی است اطلاعات تماس این افراد را بدست آورید!.
برای شروع این کار در زمینه کاری و تخصصی خودتان یک محصول آموزشی رایگان با فرمت های تصویر، صوت و PDF بسازید. در آموزش بعدی به نحوه ساخت محصول آموزشی با این فرمت ها می‌پردازم. باید این محصول را به گونه ای طراحی و پیاده سازی کنید که دقیقاً افرادی که مخاطب شما هستند آن را دریافت کنند. صفحه ای در سایت خود بسازید که کاملاً ساده باشد؛ و اطلاعاتی در مورد این محصول آموزشی رایگان در صفحه خود قرار دهید نام این صفحه Landing Page یا صفحه فرود است.
این صفحه باید دارای فرمی باشد که نام و ایمیل مخاطب شما را دریافت کرده و هدیه رایگان را در اختیار او قرار دهد و در تبلیغات خود کاربران را به این صفحه سایت هدایت کنید. افرادی که علاقه‌مند به خدمات شما باشند حتماً این هدیه شما را دریافت می‌کنند و مهم‌ترین پیام آن این است. «ما کاربر هدف شما هستیم».
حالا کار ساده شد. ما در لیست خودمان افرادی را داریم که علاقه‌مند به خدمات ما هستند. چند هزار نفر باشند و یا صد هزار نفر آن‌ها به خدمات و محصولات شما علاقه خود را نشان داده‌اند.
مرحله بعدی بخش تولید محتوی در وب است که بتوانید از طریق آن کسب درآمد کنید. در زیر انواع روش‌های مختلف برای فروش دانش و اطلاعات از طریق اینترنت را لیست کرده‌ام:
سیستم اشتراک در سایت
خبرنامه
محصولات آموزشی
دوره های آموزشی آنلاین

برای این که سایت خود را به سیستم کسب درآمد خودکار تبدیل کنیم. باید یک استراتژی صحیح برای سایت آموزشی خود طراحی و پیاده سازی کنیم. با پیاده سازی صحیح این سیستم. در هر لحظه از شبانه روز و در هر جایی که باشید درآمد شما متوقف نخواهد شد. با پیاده سازی صحیح این سیستم کاربران از منابع ترافیک مناسب وارد سایت شده. عضو لیست یا خبرنامه شما می‌شوند و با ارسال ایمیل‌های پی در پی تبدیل به خریدار خواهند شد و پس از آن با ارائه محصولات جدید باز می‌توانید آن‌ها را به سایت خود بازگردانید تا مجدداً از شما خرید کنند یعنی خریدار را به مشتری خود تبدیل کنید.
کافی ست مطالبی خوب و بی نظیری در سیستم سایت خود داشته با شید و بتوانید اطلاعات افراد بازار هدف خود را جمع آوری کنید؛ و سپس از دانش خود را به آن‌ها بفروشید.

کسب درامد از اینترنت با تولید و فروش محصولات اموزشی

راه های شروع کسب کار اینترنتی چیست


راه های اصلی کسب کار اینترنتی

5 راه اصلی کسب کار اینترنتی

سلام / اگر قصد دارید کسب و کار اینترنتی راه اندازی کنید باید فازهای عملیاتی کردن کسب و کار اینترنتی را بدانید . در این مقاله به صورت مختصر برای شما 5قدم اصلی صفر تا صد راه اندازی کسب و کار اینترنتی را میگوییم .

۱اولین راه ( تصمیم گیری )

شناخت از حوزه ای که قرار است فعالیت کنید ٬ و در نهایت تصمیم که آیا وارد دنیای کارآفرینی شویم یا خیر !!!

فاز اول چهار مرحله را شامل می شود : ۱ – با تعریف و مفهوم کسب و کار اینترنتی آشنا شوید . ۲ – آشنایی با مفهوم کارآفرینی اینترنتی ۳ – آنالیز توانایی های خود ( ارزیابی ) ۴ – و در نهایت انتخاب حوزه ی کاری برای شروع

۲-راه دوم ( شناسایی فرصت ها )

باید هوشمندانه فرصت ها را شناسایی کنید ٬‌بعد از انتخاب حوزه ی فعالیت باید فرصت ها و تهدیدات این حوزه را شناسایی کنید .

فاز دوم شامل دو مرحله اصلی است:۱ – پیدا کردن ایده ( ایده یابی ) ۲ -انتخاب بازار هدف(کاملا هوشمندانه باید انتخاب شود

فازهای شروع کسب و کار

کسب کار اینترنتی

۳راه سوم ( نقشه راه تعیین کنید )

باید تمام جزییات کسب و کار را ( تهیه مواد اولیه – تیم کاری مورد نیاز و … ) مکتوب کنیم و همه ی اطلاعات را در زمینه هایی که مکتوب کردیم پیدا کنیم تا مناسب ترین مسیر را انتخاب کنید . در انتهای فاز سوم شما باید سند طرح کسب و کارتان را مکتوب کرده باشید .

فاز سوم شامل : ۱ – مدل درآمدی را تعیین کنید . ۲ – انتخاب و تعیین محصول تولیدی ۳ – ساختار سایت کاری را تعیین کنید . ۴ – و در نهایت طرح کسب و کارخود را مکتوب کنید .

۴راه چهارم ( اجرا راه اندازی کسب و کار )

در این مرحله تمام ۳ فاز قبلی عملیاتی می شود .

در این فاز باید : ۱ – تجهیزات و منابع رو خریداری و تامین کنید . ۲ – تولید محصول و خدمات ۳ – گسترش کسب و کار

۵فاز پنجم ( توسعه و نگهداری )

در این فاز باید به صورت مستمر فرصت ها و تهدیدات حوزه ی کاری خود را شناسایی کنیم . همواره محصول یا خدمات تازه ارایه کنیم و در مجموع همیشه بروز باشیم


معرفی 40 سایت که میتوان از انها کسب درامد کرد

چرا کاربران بدون خرید سایت ما راترک میکنند؟



چرا کاربران بدون هیچ خریدی سایت شما را ترک میکنند

در این مقاله به برسی دلیل اینکه بازدید کنندگان از سایت ما خرید نمیکنند می پردازیم

آیا واقعا می خواهید که بازدید کننده های بیشتری را به سایت خود جذب کنید، تعداد اعضای سایت خود را افزایش دهید و فروش خود را بیشتر کنید؟

احتمالا پاسخ شما مثبت است، درست است؟

بسیار خوب، پس هدف مشخص شد! زمانی که بحث به کسب و کار اینترنتی و در آمدزایی اینترنتی می رسد فقط 5 فاکتور وجود دارد که مانع خرید بازدیدکننده ها از سایت شما میشود…

یا ایمیل های ارسالی شما باز نمی شود… یا لندینگ پیج شما مناسب و تاثیر گذار نیست… و یا به علل مختلف نمی توانید مخاطبان خود را ترغیب به اقدام و خرید کنید!

بله! فقط 5 مورد!

هیچ فرقی نمیکند که در چه حوزه و زمینه ای کسب و کار اینترنتی خود را راه اندازی کرده اید، این 5 مورد در مورد تمامی حوزه ها و موضوعات کسب و کار اینترنتی صدق میکند و این 5 فاکتور می تواند باعث افزایش یا کاهش میزان فروش و درآمدزایی اینترنتی سایت شما شود!

اما… خبر خوب اینکه به راحتی میتوان این 5 فاکتور را تغییر دادو تعداد خرید های بیشتری را به کسب و کار اینترنتی خود هدیه داد!

بنابراین در این مقاله ی آموزشی قرار است که این موضوع را مورد بررسی قرار دهیم که چرا بازدید کننده های از سایت شما، از انجام مواردی که مورد نظر شماست خودداری می کنند و مهمتر از همه اینکه چگونه می توانید بر این موانع پیروز شده و کاربران خود را دعوت به اقدام و خرید کنید!

 

اولین دلیل

به شما اعتماد ندارند

اصلا مهم نیست که محصول شما چقدر خوب و با کیفیت است، تا زمانی که مخاطبان شما باور نکنند که محصول شما می تواند آنچه می گویید را برای آنها انجام دهد، هیچ خریدی از سایت شما انجام نخواهند داد!

بر اساس تجربیاتی که در کسب و کار خود به دست آورده ایم و صحبت با هزاران دانشجو و علاقه مند به راه اندازی کسب و کار اینترنتی و فعالان این عرصه، به این نتیجه رسیده ایم که تا زمانی که مخاطب شما به شما اعتماد نکند، خریدی از سایت شما انجام نمی دهد و جالبتر اینکه هرچه قیمت و هزینه ی محصول شما گران تر باشد، باید به همین میزان توانسته باشد اعتماد مخاطبان خود را جلب کرده باشید!

راهکار این مساله چیست…

یکی از بهترین روش های اعتماد سازی در بین کاربران ارایه هدایای رایگان و ارزشمند به مخاطب است.

به عنوان نمونه باید سعی کنید در حوزه ی کسب و کار اینترنتی خود، قبل از اینکه مخاطبان و بازدید کنندگان سایت شما خریدی انجام دهند، فورا به او هدیه ای رایگان و ارزشمند دهید. مثلا اگر حوزه ی کسب و کار اینترنتی شما در زمینه موفقیت و بهبود فردی است، شاید به عنوان مثال می دانید که هر فردی که در اوج خشم و عصبانیت قرار دارد، چگونه می تواند فورا و در زمانی کوتاه خشم و عصبانیت خود را فروکش کند. آموزش این نکته ی فرضی در اولین برخورد مخاطب با سایت و کسب و کار شما می تواند بسیار خوب و تاثیرگذار باشد و عاملی برای اعتماد سازی کاربر به شما و کسب و کارتان به حساب آید.

اگر اطلاعاتی که به مخاطب خود می دهید ارزشمند باشد، اعتماد بین شما و مخاطبان تان سریع تر از آنچه فکر کنید شکل خواهد گرفت.

هرچه زمانی که صرف مخاطبان تان می کنید بیشتر باشد، مخاطبان و بازدید کنندگان از سایت شما بیشتر به شما و کسب و کارتان اعتماد خواهند کرد.

 

دومین دلیل

باور ندارند که آنها هم می توانند

بسیار خوب، پس تا اینجا ارزش آفرینی کردید و در بدو ورود مخاطب به سایت تان نکته ای آموزنده و ارزشمند را به او آموختید و زمینه های اولیه اعتماد سازی مخاطب به خود را ایجاد کردید.

شروع خوبی بود…

اما احتمالا مخاطبان شما فکر می کنند که فقط شما می توانید از عهده ی انجام چنین کاری بر آیید و انجام این کار نیاز به استعداد یا شرایط خاص و استثنایی دارد و افراد عادی مثل مخاطبان شما از انجام آن عاجز هستند!

چه می شود؟ در اینجا باز هم مخاطبان تان متوقف شده و خرید نمی کنند!

مخاطبان شما نه تنها باید شما را باور کنند، بلکه باید به این باور نیز برسند که آنچه محصولات و خدمات شما وعده می دهد را نیز می توانند به دست آورند. این نکته بسیار طلایی و مهم است!

 

راهکار این مساله چیست…

مسلم است که در وهله ی اول باید به مخاطبان خود نشان دهید که انجام چنین کاری چقدر ساده است. این امر بسیار مهم و کلیدی است ولی کافی نیست.

توصیه های افرادی که از محصولات و خدمات شما استفاده کرده اند و به نتایج مطلوب رسیده اند می تواند در این گام کمک بسیار زیادی به شما و مخطبان کسب و کارتان کند.

علاوه بر این، می توانید یک گارانتی اثر بخشی با زمان مشخص برای خریداران محصول تعریف کنید تا شک و شبهه ای برای آنها باقی نماند.

 

سومین دلیل

باور ندارند که ارزش این مقدار تلاش را داشته باشد

بسیار خوب، پس تا اینجا مخاطبان کسب و کار اینترنتی شما، شما را باور کرده اند… به این باور رسیده اند که آنها هم می توانند، اما هنوز از نتیجه ی نهایی اطمینان ندارند و دوست ندارند که مثلا روزانه 30 دقیقه از وقت خود را صرف تکرار عبارت های تاکیدی برای رفع حس خشونت کنند اما دوباره در اولین فرصتی که با یک شرایط سخت رو به رو می شوند عصبانی شوند…

 

راهکار این مساله چیست…

اگر کاربر شما فکر می کند که آنچه محصول و خدمت شما به او وعده می دهد ارزش تلاش کردن و صرف وقت را ندارد، در متن تبلیغاتی ای که برای معرفی محصول و خدمت تان می نویسید بر مورد منفی و اثراتی که دارد تمرکز کنید.

نشان دهید که اثرات منفی شرایط فعلی چه می تواند باشد تا مخاطب شما به خوبی متوجه ارزش این تلاش و وقتی که صرف می کند تا به نتیجه دلخواه خود برسد، شود.

راه دیگر این است که به دنبال یک راه سریع تر و میان بر باشید… اگر خود شما نیز قبلا با این مورد به خصوص رو به رو شده باشید حتما راهکارهای سریع تری را نیز برای حل و فصل آن یافته اید، می توانید راه های میان بر را به مخاطب خود معرفی کنید تا با صرف تلاش و انرژی کمتر به نتیجه ی مطلوب خود دست یابد.

 

چهارمین دلیل

باور ندارند که محصول یا خدمت پیشنهادی ارزش پرداخت چنین هزینه و قیمتی را داشته باشد

بسیار خوب… مخاطب تان شما را باور کرده، باور کرده که او هم می تواند، آماده صرف زمان و انرژی هم هست تا به نتیجه ی مطلوب خود برسد. اما 500 هزار تومان برای آموزش جذابیت؟ شوخی خوبی نبود!

در چنین شرایطی مخاطبان تان به شما خواهند گفت که نمی توانند چنین هزینه و قیمتی را بپردازند. در بیش از 95٪ مواقعی که مخاطبان شما می گویند که نمی تواندد هزینه ی محصول و خدمتی را بپردازند، منظورشان دقیقا این است که فکر نمی کنند چنین محصول یا خدمتی ارزش پرداخت پول و هزینه ای که بیان کردید را داشته باشد.

اجازه دهید سوالی از شما بپرسم، آیا می توانید 4 میلیون تومان برای یک دوره ی آموزشی در زمینه بهینه سازی سایت یا راه اندازی کسب و کار اینترنتی پرداخت کنید؟ نه؟

اگر یک عمل جراحی داشتید چطور؟ می توانستید چنین هزینه ای را پرداخت کنید؟ اگر پاسخ شما به سوال دوم مثبت است پس شما توان پرداخت 4 میلیون تومان را دارید، منتها برای پرداخت چنین هزینه ای برای یک دوره ی آموزشی به خوبی توجیه نشده اید.

راهکار این مساله چیست…

مطمین شوید که زمانی که قیمت و هزینه ی محصول شما مطرح می شود، ارزش محصول شما نیز برای مخاطبان تان دقیقا مشخص شده باشد.

 

پنجمین دلیل

آنچه می فروشید را نمی خواهند

اجازه دهید سوالی از شما بپرسم… اگر فردی سعی کند بهترین مجموعه نرم افزارهای روز دنیا را به شما بفروشد… شما هم باور کرده اید که این محصول بسیار خوب و تاثیر گذار است و ارزش پرداخت وجه را هم دارد…

اما شما کامپیوتر ندارید!

چگونه چنین تبلیغی می تواند شما را ترغیب به خرید این محصول آموزشی کند؟!

واقعیت این است که شما هرگز این محصول را نخواهید خرید! مهم نیست که محصول شما چقدر خوب است… مهم نیست که متن تبلیغاتی شما چقدر خوب و تاثیرگذار است… اگر محصول مورد نیاز مخاطب شما نباشد هرگز آن را نخواهد خرید!

راهکار این مساله چیست…

اگر فردی از سایت شما دیدن می کند که مثلا کامپیوتر یا سیستم شخصی ندارد، مشکل از نحوه معرفی و تبلیغ نویسی شما نیست.

این افراد و ترافیک جذب شده از کجا آمده اند؟ احتمالا محل مناسبی را برای جذب ترافیک و بازدید کننده انتخاب نکرده اید.

منظور من این نیست که هیچ وقت بازدید کننده هایی که خواهان و علاقه مند به کسب و کار اینترنتی شما نیستند نباید از سایت شما دیدن کنند، بلکه منظور من این است که اطمینان حاصل کنید که به خوبی بازار هدف خود را شناسایی کرده اید و ترافیک و بازدید کننده های سایت خود را به صورت هدفمند انتخاب و به سایت خود هدایت می کنید.

نتیجه گیری

به یاد داشته باشید که هرگز نمی توانید که تمامی بازدید کننده های از سایت خود را به اعضا و کاربران سایت خود تبدیل کنید… اما اگر مراقب این 5 فاکتور مهم باشید و دلایلی که باعث می شود بازدیدکنندگان از سایت شما خریدی از سایت شما انجام ندهند را حذف کنید می توانید نرخ تبدیل خود را به مراتب بهتر کنید و تعداد فروش های خود را به صورت چشمگیری افزایش دهید.

 

افزونه یا پلا گین وردپرس چیست


 

افزونه وردپرس چیست؟

افزونه یا پلاگین به معنای نرم افزار کوچکی است که به برنامۀ اصلی امکانات جانبی و مکمل را اضافه می‌کند. که در وردپرس افزونه‌ها، امکاناتی را به این نرم افزار تحت وب افزوده و باعث افزایش کارآیی آن می‌شوند. به طور عادی در وردپرس شما فقط می‌توانید از امکاناتی که در هستۀ آن وجود دارد استفاده کنید. البته این امکانات آن قدر کامل هست که شما نیازی به چیز دیگری نداشته باشید. اما از آنجایی که گنجاندن امکانات بیشتر باعث سنگین‌تر شدن آن می‌شود، و از طرف دیگر همۀ کاربران وردپرس به آن نیازی ندارند، این افزونه‌های وردپرس هستند که کار توسعۀ امکانات وردپرس را به عهده دارند.

 

 افزونه وردپرس

 

 

 

البته به افزونۀ وردپرس، پلاگین وردپرس هم می‌گویند که به دلیل فارسی نبودن این عبارت، بهتر است از افزونه در عوض پلاگین استفاده کنیم.

افزونه‌های وردپرس توسط کاربران آن و کسانی که به برنامه‌نویسی PHP و MySQL تسلط دارند توسعه پیدا می‌کنند و از توابع و امکانات هستۀ وردپرس استفاده می‌کنند. برای توضیح عملی‌تر کارکرد افزونه‌های وردپرس، بهتر است که یک مثال عملی بزنم. ارسال خبرنامه به وسیلۀ پست الکترونیک یا رایانامه در امکانات اولیۀ وردپرس جایی ندارد. اما اگر خواسته باشید این امکان را به تارنمای وردپرسی خود اضافه کنید، باید یک افزونه روی آن نصب کنید که توسط توسعه دهندۀ آن ساخته شده است.

پس از نصب کردن افزونه است که بخش‌هایی به قسمت پیشخوان وردپرس شما اضافه شده و شما می‌توانید با آنها اقدام به ارسال خبرنامه به کاربران یا مشترکین سایت خود کنید. برای هر کاری که فکرش را بکنید، افزونه‌ای وجود دارد که فقط کافی است با چند کلیک ساده آن را روی تارنمای خود نصب کنید. پس اگر تا به حال فکر می‌کردید که نیاز است کدنویسی طراحی سایت را یاد داشته باشید، تا بتوانید امکانات اضافه را به وردپرس خود اضافه کنید، در اشتباه بودید. چون خود پایگاه اصلی وردپرس بخشی به نام Plugins یا افزونه‌ها دارد که به راحتی می‌توانید از آنجا افزونۀ مورد نظر خود را به دست آورید.

حتی علاوه بر استفاده از افزونه‌های تولید شده توسط دوست‌داران وردپرس، خودتان هم می‌توانید دست به کار شده و بنا به نیاز خود یک افزونه را تولید کرده و روی سایت خود نصب کنید یا حتی آن را به دیگران به اشتراک بگذارید. البته این کار نیاز به یادگیری برنامه نویسی تحت وب دارد. همان زبان‌هایی که در بالا به آنها اشاره شد.

جالب اینجاست که مخزن افزونه‌های وردپرس سرشار از افزونه‌هایی است که نیاز هر کاربر وردپرس را برطرف می‌کند و همین عامل یکی از قوی‌ترین دلایل انتخاب وردپرس به عنوان یک سیستم مدیریت محتوای پیشرفته و فراگیر است و به محبوبیت آن روز به روز افزوده می‌شود.

کار با افزونه‌ها، از نصب گرفته تا استفاده و سپس حذف آنها در صورت لزوم، همگی به سادگی چند کلیک امکان‌پذیر است. این به خاطر شعار وردپرس برای درگیر نکردن وبلاگ‌نویسان به مسائل فنی و تمرکز آنها روز تولید محتوا است. و واقعاً هم این شعار تا به الان به بهترین نحو عملیاتی شده است. شما پیشرفته‌ترین امکانات را می‌توانید با افزونه‌ها به سایت خود اضافه کنید. حالا به نظر می‌رسد به پاسخ سوال‌تان که افزونه وردپرس چیست، رسیده باشید.

50 افزونه کاربردی و ضروری وردپرس

 

افزونه یا پلا گین  وردپرس چیست
انتشار : ۶ مهر ۱۳۹۵

برچسب های مهم


ایده های راه اندازی کسب کار با سرمایه کم/ راه اندازی کسب کار ایترنتی پولساز/ اموزش کسب درامد از تلگرام /راه اندازی کسب کار میلیونی /ساخت برنامه اندروید

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما